♦frågor ♦

Senaste:
- Låt du hörde: Seasons - Rome
- Film du såg: Breaking Dawn part 2 (efter ja, jag vet)
- Mat du åt: En macka
- Kram: Ailine
- Känslan: Glad
- Bråk: min föräldrar i guess
- Resa: Till min säng
- Glädje: Att det var vart och sorligt idag
- Längtan: Summer!
- Dröm: åååh minns inte längre....
- Personen du träffade: Min familj, annars Linnea
- Person du pratade i telefon med: Mamma
- Personen du fick sms av: Sara
- Gången du var utomhus: Nyss
- Gången hela din familj åt middag tillsammans: Har inte hänt på länge
 
 
KÄRLEK:
- Är du kär just nu? -  halvt
- Har du någon tjej/kille just nu? - nej
- Har du dumpat någon? - ja
- Har någon dumpat dej? - japp
- Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - minns inte, haha!
- Vem pussade du senast? - min pissekatt
- Vem kramade du senast? - Ailine
- Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - nej.
 
VÄNNER:
- Du har vänner? - Ja
- Du brukar vara med? - oj, olika
- Vem/vilka var du med sist? - Linnea, för ungefär 17 min sen
- Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Ja!
- Är det okej att ha kill-kompisar? - Ja absolut
- Har du pussat någon av dina kompisar? - Ja
- Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Nej
- Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - blivit av och blivit av , det låter så hemskt.. Men man glider ju ifrån varandra och hittar nya kompisar o.s.v
 
Har du någonsin:
- Varit medvetslös: - Japp
- Hånglat med nån riktigt ful: - inte JÄTTE ful
- Hånglat med fler än 50 pers: - men hahaha nej
- Hånglat med fler än 1 pers på en kväll: ja
- Gjort något riktigt dumt: - ja
- Gjort något du verkligen ångrar: - ja!
- Varit nykter på någon nyårsafton: - aa ;)
- Åkt ambulans: - nix
- Gjort nåt olagligt: - ja
- Blivit polisanmäld: - inte vad jag vet
- Fått din mamma att gråta: - ja
- Skämts över dina föräldrar: - ja
- Skämts över dig själv: - ja
- Sagt jag älskar dig och menat det: ja
- Tagit droger: - ne
- Vilka kläder sover du i: - trosor, ibland nån t-shirt
- Vad hatar du verkligen: - falska personer haha
- Varit kär: - ja
- Har du varit kär i någon du inte haft chans på: ja
- Är du ensam nu: - ja
- Vill du gifta dig: - ja, fast inte än haha
- Vill du ha barn: - ja, fast inte än haha
 

ofixat hår

Två bilder på mig där jag har helt ofixat hår osv..
 
Idag är jag lite trött. Skypade med några vänner till klockan 6:30 imorse. Jag vet inte varför det var liksom bara roligt. Idag ska jag först duscha, möjligtvis gå ut. Om jag orkar. Känner mig risig och sliten. Inte konstigt varför haha. Men det är lov vafan så det gör inget. Ha det bra!

godjävlanatt

jag ska inte sova, bara stänga av datorn. PUSSSS!

Just girly things #2


Depp

Ska lägga mig och mysa med Weeds i sängen nu med värmeljus. Har sån jävla mensvärk och värsta deppet. Skit drygt. Men ska iallafall göra det och hoppas jag mår bättre snart. Puss!



sportlov!

Har sovit 12 timmar idag! Helt sjukt, tror jag aldrig har sovit så länge förut. Men det var värt det för jag är helt sjukt trött efter skolan. Men nu har vi äntligen sportlov! Skööönt..
Kom nyss efter att ha varit med Ailine och vi drog ner på stan och chillade. Bestämde att vi även skulle ses imorgon med fast träffa lite folk. Nu kör vi sportlov! 

Kärleksveckan

 
Vi har som sagt "Kärlekveckan" i skolan denna vecka. Eller ja, 4 dagar. Eftersom vi var lediga i måndags. Men det är iallafall en jätterolig vecka med massa kärlek och skoj! Vi får ett helt nytt schema och det innehåller bara massa chill-lektioner. Som t.ex diktskrivning, allsång (fyfan vad min klass sög på det) och det kommer massa folk hit och föreläser om t.ex kärlek och sex. Roligaste veckan på hela året tycker jag iallafall!
 
Var till Valbo idag efter skolan med mamma och fick med mig lite hem som jag tänkte visa er senare. Hörs!

DAG 3 - Saker du inte vet om mig

 
  • Jag är bra på att plugga (ibland)
  • Jag vill hinna med så mycket i livet, speciellt att resa
  • Jag suger på sport, och då menar jag verkligen suuuger!
  • Tälta med vänner på sommaren är det roligaste som finns
  • Jag kan inte leva utan choklad eller glass
  • Jag är väldigt blyg när jag träffar nya människor, men när ni får lära känna mig så är jag typ helt crazy
  • Serier är bästa som finns!

miss you, summer

 
Blir galen när jag ser bilder från förra året. Jag kan väl inte vara den ända som saknar sommaren? Hoppas sommaren 2013 blir hur grym som helst. Vädret måste bli bra! Förra årets väder sög ju.. Men hoppas detta blir bättre. Ska försöka göra detta till den bästa sommaren hitills. 

Words ♥

image↑♥

DAG 2 - Mitt rum

 
Ni får en halvkass bild men orkar inte ta en ny hehe. Ny bloggdesign har jag också. Förhoppningsvis så kommer det lite roligare inlägg. 

creepy night

Idag har jag studiedag! Älska älska älska! Igår var jag skiträdd som ni såg på förra inlägget. Och ingen jävel ville komma hit eller. Me lilla marcus ställde upp, även fast jag inte frågade han så kom han iallafall haha. Vi gjorde inte mycket, han kom ner vid 00 och var här till 03 ungefär. Vi var som sagt ensamma här och det var kolsvart och min brors rum var skitläskigt för det var jättemörkt och ne, creepy. Så vi skrämde upp varann och så höll vi på. Men det var en rolig natt. 

Usch för skräckfilmer!


 
 
Jag och mamma satt och kollade på the descent och jag kommer aldrig i mitt liv sätta en fot i en grotta! Fyfan vilken äcklig film. Och Linnea ska sova så hon kan inte komma hit *sad face*. Har alla lampor tända och sitter här själv i pappas lägenhet för dom är ju uppe i Dalarna, pappa och bror. Gaaaah..

 

 

 
 
 

DAG 1: Min favorit serie

1. Vampire Diaries.
Wow, alltså bästa serien ever! Love it from the moon and back.
 
2. Pretty little liars.
Skit bra serie den också. Spännande och grym! 
 
3. Weeds.
Skit rolig serie. Verkligen hur rolig som helst. Älskar den. 
 
Har egentligen många mer men blir alledes för långt inlägg så tog bara dom jag kollar på mest just nu.
 

30 dagars lista

 
Tänkte börja med en 30 dagars lista. Börjar med 1:an efter detta inlägg! 

today is a good day

 
Nu ska jag kolla på en massa avsnitt av olika serier. Som ni kanske vet så följer jag typ 6 st serier. Uops, hur hände det liksom? Senare ska Linnea komma hit och vi ska bara snacka och chilla. Pappa och bror är ju borta så jag är här själv. Sooo nice. Ha en bra lördag allesammans! 

BÖÖLAR

 
ALLTSÅ NEEEEEJ!! Jag kollade nyss på det senaste avsnittet av Vampire Diaries s04e14. Jag kan ju bara säga, nej, fyfan vilket hemskt slut! Jag sitter helt förstörd och gråter just nu! byebye life..

me gusta fredagar

Idag är det fredag! wihhooo! Alltid lika roligt. Ännu roligare är att vi har studiedag på måndag hihi. Ikväll så blir det nog bara att vara hemma och ha fredagsmys med mamma (fortfarande förkyld). Pappa och bror åkte till Dalarna nu i eftermiddags, jag kunde ha följt med men jag ville inte. Orkar liksom inte. Nu ska jag se nyaste avsnittet av Vampire Diaries. Veckans höjdpunkt! Sen blir det att kolla på en ny serie jag har börjat kolla på - Weeds.

nöjd

 
 
Idag fick vi tillbaka lite grejer som vi gjorde innan proaen. Och jag blev faktiskt ganska glad! På no provet fick jag alla på E, ett på C och ett på A. Så det innebär att jag fick ett C tror jag? Sen på labbraporten fick jag ett C och på bilden på en teckning så fick jag ett B. Stolt hehe. Men jag är faktikskt nöjd och jag är även nöjd med so provet vi gjorde. Jag fick 34 på den och 30 var då ett C. Nu ska jag göra en bokrecension som ska lämnas in imorgon. Alltid i sista minuten haha!

hatahatahata hk

aaaaaahhh that's me.. Funderar på att ta hål i naveln? 
 
Dagen började piss! Vi hade hemkundskap men Ailine som är min "jobbkompis" på hkn var sjuk igen! Hon har alltså gått 1 jäkla gång på hkn efter jullovet! Så jag har varit tvungen att jobba själv eller med en kille men det går inte för dom är kaos. Och inte får jag gå till andra gruppen heller, nenej.. Äckelbarn är dom. Usch hatar verkligen min hk-lärare. Aja, jag fick Gona att stanna med mig uppe, alltså skolka. Försöker inte vara "tuff" nu om någon tror det, där gick gränsen tyckte jag bara. Vill inte jobba där själv som ett retard. Men dagen blev bättre och nu kör vi denna vecka ut! 
 

So undercover

Jag såg filmen "So undercover" i helgen och tänkte att jag skulle ge den ett försök. Den var faktiskt ganska rolig, skrattade ibland och det var verkligen kul att dom slängde in så roliga scener ibland. Men det var ganska bra faktiskt!
 
Skulle ju egentligen vara med Ida efter skolan men hon skulle iväg på nåt möte och nu vet jag inte riktigt hur det blir.. Aja jag stressade igenom min berättelse på engelska så nu är jag klar med den iallafall haha..

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥

började kaos slutade strålande

 
denna helg kunde ju ha varit bätttre.. menmen. lite småsaker gjorde mig faktiskt glad idag. började med att jag gjorde nåt hemskt pinsamt genom att jag gick in på en sida som en gammal vän till mig länkade och dum som jag var så skulle man skriva in vilka man hade en crush på. så skrev jag ju in några som jag tyckte var snygga och så men jag gillar ingen just nu så jag trodde att jag kunde få ett svar av detdär. jo tjena, det kommer upp en meddelande där det står "ditt meddelande har nu skickas till.." åhh, dooog av pinsamhet..
så jag skrev till henne på fb att jag hade gjort detdär osv. vi var bästa vänner när vi var små emn vi har inte träffas på sjuukt länge! flera år! men vi började snacka mer och mer och tillsist släppte jag bomben och skrev att det skulle vara kul att ta upp kontakten igen. var ganska nervös för liksom ja, nu kommer jag efter flera år och vill träffas igen. men fick ett positivt svar och det slutade med att vi ska träffas på måndag efter skolan! :) yeeey..
 
och nu frågade michel om jag ville hänga med ut senare med nån mer. vet inte om jag gör det men tycker helgen har varit ganska rolig med tanke på att jag inte har gjort nåt!.. haha..

drömmer lite

Idag är det nån fest i Andersberg. Dock tror jag inte att jag ska dra. Liksom palla, haha. Nej men kanske då. Annars så blir det bara att vara hemma för jag har ingen ork att göra nåt nu när det har kommit jättemycket snö och det är hur kallt som helst ute. Blä, man kan verkligen inte göra mycket nu på vintern. När sommaren kommer så kommer jag knappt vara hemma. Ska bara vara uteee.. Tälta typ varje dag och sleepovers. LÄNGTAAAR!

FRIDAY

Hejsan! Insåg precis att vi ska tillbaka till skolan på måndag. Ficken känsla av att det var lov men nej, nån vecka till bara! Var på stan idag efter praoen och fick lite hem som jag kan visa er senare. Gaah sista dagen idag på dagiset och det var både bra och dåligt. Bra - slipper allt gnäll, skrikande och bråk. Dåligt - kommer sakna alla söta barnen och jag måste tillbaka till skolan. Ikväll blir det nog fredagsmys hemma för det är snöstorm ute. Man ba sällan. Blä hatar vintern! Vill ha sommar nu! 
 

Dagis

Tjena. Sitter just nu på ett dagis med massa stökiga ungar. Men dom är så söta så haha. Puss hejdå


sommarkänsla


slipper skolan hihi

Åh sorry för att jag inte har bloggat så mycket nu under dessa dagar! Jag praoar som sagt på ett dagis. Inte det lättaste kan jag ju säga haha. Halvdöd när man kommer hem. Men förmodligen bloggar jag bättre till helgen. Så skönt att slippa skolan en vecka, eller ja, 5 dagar. Orkar verkligen inte träffa vissa personer just nu. Sur och trött på att folk hela tiden ska snacka skit bakom ens rygg. Menmen, don't cry, just say fuck you and smile (:

blir att se detta

 
min kväll - datorn och detta!

prao

Vaknade före 8 idag för 9 började praoen. Jag, Linda och Rebecka praoar på ett dagis här i närheten. Mycket bättre än att gå i skolan! Finns jättemånga söta barn hihi. Trodde att det skulle bli att vi var tvugna att torka bajs, barn som kräktes osv. Men nej, jättesöta barn som bara springer runt och leker. Skönt..
gammal bild på mig och Linnea.

shine bright like a diamond


3 års kalas

Idag ska jag på kalas hos de på bilden under. Elvira fyller 3 år gammal. Elvira är min systers barn. Vi ska iallafall hem till dom vid 15 tiden ocg fira henne. Sedan blir det hem och sooova, nej men iallafall chilla med filmer osv. Skypade till 04:30 så ja, jag är lite trött!..

FUNNY THINGS


handikappad

Igår var jag och Linnea ner på stan och käkade mat, ganska sent. Sen drog jag hem och sov! Var så himla trött igår. Idag tror jag nog bara att jag ska vara hemma med en popcornskål och vampire diaries. Känner mig handikappad för köttsåret jag har. Förkylningen har inte lagt sig heller..

krigare

VARNING FÖR ÄCKLIG BILD!
 
 
 
Jooo.. Jag krigade lite grann i backen idag när vi åkte madrass. Slutade med fetaste köttsåret och det svider inte lite heller! Eftersom det var plusgrader igår och minus idag så har det varit jättehalt idag och det var is i backen och jag skrapade i när jag åkte i 190. YOLO

friluftsdagen