HAPPY BIRTHDAY TO ME

 
WIHOO.. VEM BLIR 15 ÅR IDAG DÅ?! JO MELINDA ALLTSÅ JAG! HAPPY BIRTHDAY TO ME!!
 
Förlåt för dåligt bloggande men har haft jättemycket prov i skolan men nu har jag bara en chillvecka framför mig så det kommer bli bättre bloggande! Imorgon har hela skolan friluftsdag och jag har valt att åka pulka haha, tar med mig min lilla kamera så det kommer blider på dagen imorgon! 
 

favvosarna♥

 
Drogar dessa dag ut och dag in, mina favvosar♥

sjuk.

Jag har åkt på jordens äckligatse fetaste förkyldning. Trött, huvudvärk, snovig, ont i halsen så jag knappt kan prata och det känns som jag har feber. Ändå är jag inte hemma ifrån skolan. Vi har två prov tills imorgon och det är enda anledningen till att jag går. Dock blir jag kanske hemma på fredag eftersom vi har friluftsdag och orkar nog inte vara ute hela dagen och frysa med mitt mående. Nu ska jag plugga, lycka till med det..


mycket to do

HEEEEEY!

Sooo sorry for bad blogin'. A i engelska ja. Nej men har inte haft tid och har knappast nå tid nu i veckan heller. Har 2 prov tills på torsdag så jag måste plugga till det! Gah, so och no!!! Fyller även år på torsdag. 15 years here i come! Nice huh? Sen på fredag har vi fridluftsdag och jag och några ar valt Hemlingby. Alltså typ pulka och en massa sånt gull. Men vet inte om jag pallar gå på fredag haha. Vi får se. Hörs iallafall när vi hörs.

TAGGA SOMMAREN 2013


barnvakt

 
Igår kom världens sötaste Elvira på besök för att sova hos oss. Det vart en jättemysig kväll med henne. Så himla söt unge! Nu ska jag sätta på nyaste vampire diaries avsnittet och bara njuuuta..

Bloggtorka

Sorry för att jag inte blogga igår men var barnvakt och myste med familjen. Så jäkla kallt ute så man vill inte göra något. Åh ge mig sommar nu! Less på vintern nu. Men iallafall så vet jag inte riktigt om vad jag ska blogga om. Ska försöka lösa det så ja, hoppas ni får en bra dag!


Mysigaste fredagen

Idag har nog varit bland det mysigaste fredagarna jag har varit med om. Först firade jag bror som fyllde år nu på eftermiddagen med några i släkten osv. Sen drog jag hem till syster och va lite där sen vid 19 tiden drog vi ner på stan och käkade godaste tacosen på restaurang och hade det hur mysigt som helst. Sen drog vi till bion runt 20 över åtta och satte oss för att kolla på den nya filmen "Ego" som då hade premiär idag. Den filmen var hur grym som helst!! Älskar verkligen den. Sen drog vi med bussen hem. Varit en kanon dag och hur mysig som helst. Nu ska jag bara chilla framför datorn sen barnvakt åt Elvira imorgon! Natti


paus i pluggandet

 
haha, så jäkla tråkigt att träna på över 100 glosor som vi har tills imorgon på provet + en masa texter. japp, ni läste rätt. imorgon ska jag först fira bror som fyller år. lite av släkten kommer hit. sn får jag se om jag drar på bio, och på lördag hoppas jag på bowling med folk! haha kommer bli grymt. nu - åter till pluggandet.

R@ND0M

Åh herre vilken weird dag det har varit.. Fick typ skrattanfall var 10:e minut i skolan. Sen kaosa i bibblan, Simon och Hamil tog en massa jäkla random bilder på oss så vi såg ut som pshykfall på bilderna. USCH!! Men det var ganska roligt haha. Ja, det var väl det. Ikväll ska jag bara plugga till engelska provet som vi har tills imorgon. Eller nja, alltså själva provet är lätt. Men måste ändå plugga..TAGGA FREDAG IMORGON!

 

brrrr

 
Brrr vad kallt det har varit idag. Runt -15 skulle jag tro, men det känns som -21, KALLT! Så mycket snö ute också. Blir ju tokig på detta snart. Vill ju har vår och värme. Buha för vintern..
Ska åka och klippa mig vid 17-tiden. Så bloggar senare när jag kommer hem! Ingen läxa har vi tills imorgon heller, hihi. 

veckan


tjenatjena

Hej, hur mår ni? Själv är jag lite trött, eller nej inte lite - mycket. Vi hade som sagt studiedag igår och det var meningen att jag skulle sova hela dagen men nej, sov inte mycket. Sen när jag skulle sova natten till idag för att jag skulle till skolan. Ja då går det inte att sova. Så idag har jag varit död. Men vilade lite nu på eftermiddagen men var tvungen att ställa timern annars skulle jag aldrig vakna haha.. Iallafall så sitter jag och mumsar på men b&js som jag har velat haft i veckor nu. Snart börja plugga på spanska glosorna, wiiee!

trött & uttråkad

Ja, idag var man trött haha. Lägga sig 05 är ju normalt. Idag vaknade jag iallafall runt 12 och ville sova mer men lyckades ta mig till soffan och ligga där död. Igår hände inte mycket, var med bror och Marcus till 05. Ja ni fattar. Idag skulle jag egentligen discobowla med några vänner men dom hade stängt idag. Yeah, där röck en planen. Men vi tänkte att vi tar det till nästa helg! Sen tänkte vi att vi tar bio men tiderna passade inte för ailine. Så nu vet jag faktiskt inte vad som händer. Skulle vilja beställa hem en sallad och en ben and jerrys. Bra kombo där känner jag. Kanske drar ut senare inatt med Linda och Michel.. Gaah vill sova.
 

Godnatt

Med detta inlägg säger jag godnatt. Pusspuss!


me, myself and I

 

Skrollan

 
Har äntligen lagt över alla 75 bilder jag har lyckast ta nu under veckan osv. Skrollan är iallafall den som får stå för bilderna i detta inlägg. Men visst är hon söt? Aw så gullig. Sötnöten då..

retard bilder

Känner mig trött, sliten och risig. Ungefär så så som man känner sig efter en natt i ett tält haha. Men funderar starkt på att krypa under täcket i min varma gosiga säng och slå på en film. Mmm, vad mysigt! Nejnej, då vill Ailine dra ut nu och mysa ute i -17 grader. Man ba yaaah! Äckligt kallt ute.. Men tror jag hoppar det. Imorgon ska jag sova läänge och bara chilla i sängen med Family Guy avsnitt till sent på eftermiddagen. Sen blir det nog att vara med Linnea på kvällen. Godnatt.
 
 

they are back!

IT'S FRIDAYYYS!! Extra glad för att man är ledig på måndag också - studiedag. Nice huh? Och är även glad nu för att jag ska äntligen få se Vamire Diaries igen! De tog ju ett uppehåll men nu är avsnitten tillbaka! Gladtjej.se. Ska iallafall kolla på det nu och mysa med mina Dumble och senare så kanske man drar ut, men vet dock inte ännu. Kallt som f*n ute och är verkligen hur jäkla trött som helst..
sorry för alla ego bilder jag har lagt upp nu på sista tiden, men har inte orkar ta kort. haha flåt :)

bokeh

 
tror detta kallas bokeh men aja, hade (har) tråkigt så slängde bara ihop en redigering av två bilder jag tog förut. Men ska nog dra mig mot sängen snart, är så jäkla trött! Skönt med fredag imorgon. Och så är man ledig tills på tisdag vilket känns awesome. Ska soooova i helgen!

dat change

2011
2013
 
Alltså herre.. Hur såg man ut?! Ett ord: Usch! Haha, blir ju nästan lite rädd när man kollar tillbaka på gamla bilder. Saknar inget av det kanske bara lite av hårfärgen men nej, skulle aldrig se ut sådär nu mer - tjock, ingen koll på hur man varken klär eller sminkar sig HAHA! Blääää..

navelpiercing

 
Så jävla snyggt med navelpiercingar!! VILL OCKSÅ HA EN.. Till sommaren så måste jag skaffa en! Åh, det är bara för snyggt. Grymt jäkla fint. Nej, jag måste bara ha en..

derp

 
Idag slutade vi tidigt! Grymt skönt. Dagen idag gick faktiskt snabbt vilket var bra. So läxan tror jag gick bra, men dock har jag inte alla rätt, hehe. Imorgon är det fredag och det är ju huuur skönt som helst! Och att vi är lediga på måndag är ju bara bonus. Men ska börja med engelska läxan nu så hörs vi!

WATCH ME BITCH, WATCH ME..

Tumblr_lvk882cqrm1r1wk8mo1_500_large
 
Åh blir så sugen att ut och jogga när jag ser alla dessa träningsbilder överallt. När snön börjar smälta då är det jag som ska ut och springa! Beach 2013 haha nejdå men har legat på latsidan hela vintern så det behövs verkligen. Tagga våren!!

SNE

Sorry för att jag inte blogga något igår, men hade ingen ork! Slutade sent från skolan osv. Idag slutade vi en timme tidigare så det var bra. Men dock har vi so läxa tills imorgon och jag har inte ens tagit upp mappen ur väskan. Bra jobbat där Melinda! Jaja, men ska börja plugga sen. Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av pretty little liars. Älskar att kolla på serier! Bästa som finns. Iallafall så komemr Frida till Gävle på fredag så kanske ska vara med henne i helgen? Vi är ju lediga på måndag så nåt roligt ska man väl hinna med under helgen.. ;)

egoooo

 
fick reda på att vi har studiedag på måndag! Nu kör vi denna vecka så det blir klart. Älska att vi har studiedag på måndag, om ca 2,5 vecka ska vi proa, veckan efter är det kärleksveckan och veckan efter det är det sportlov! Yeeaaahh..

inköp

Byxor, Gina Tricot -99:- Puder, H&M -99:- Borse, H&M -59,50:- Örhängen, Ur&Penn, 35:-, Linne, Bikbok -125:-
Bjussar på bilden på mig.. 
 
Jag var alltså i stan igår med Ailine för er som missade det. Köpte nästan allt på rean förutom pudret och borsten. Lite rea var fortfarande kvar, me like! Och jag bara älskar linnet jag köpte på BikBok! SNYGGASTE!! Åh längtar att ha det i sommar.. Nöjd med allt jag köpte iallafall.

kärlek ♥

 
Åhhh, lyssnar på låten ovan och fatta vad mysigt det skulle vara att ha en pojkvän nu. Som man skrattar, gråter, kramar, kysser, umgås och älskar med. Kärlek kan vara så bra, fint och lyckligt men samtidigt så hemskt. Love is when you look into someones eyes and see everything you need ♥
Jag just nu då..

buhu söndag

Buhu det är söndag igen.. Glömt nästan hur det känns, nejdå. Det glömmer man aldrig. Hatahatahata. Usch för skola. Iallafall tvinga Ailine med mig på stan idag och jag fick faktiskt med mig lite hem. Köpte nästan allt på rean, jag har ju inte varit på mellandagsrean så jag passade på nu. Visar er det senare. Kallt som f*n ute! Typ -13.. Jag frös ihjäl när vi väntade på bussen.. som tog 20 min på sig!? Anywaaaay ska fortsätta kolla runt på lite bloggar nu, puss!

me now!

godnatt då..

frågoooor!

1. Vill du ha en pojkvän eller flickvän? Ja, Det skulle inte så fel med en pojkvän nu eller..
2. När kramade du någon senast? i måndags
3. Är du en avunsjuk person? haha ja det är jag säkert
4. Är du trött just nu? Nja
5. Biter du på naglarna? Ja ibland
6. Har du någonsin blivit kallad ett skämt? Nej, inte vad jag minns
7. Har du någonsin varit vaken 48 timmar i sträck? Nej, typ 42 haha
8. Gråter du lätt?  Ibland, beror på
9. Vad borde du göra just nu? Städa mitt rum kanske
10. Sover du tungt? Yes, oftast!
11. Tror du att du klarar av att vara i ett förhållande i 6 månader? Det gör jag nog
12. Är du arg på någon just nu? Nja, inte arg men kanske irriterad
13. Tror du på kärlek? Ja
14. Vad får dig alltid att skratta? Mina vänner, skrattar hela tiden med dom!
15. Vem var den senaste personen du pratade med? Min bror
16. Får du ''fjärilar i magen'' när du är med personen du gillar? Ibland haha
17. Kommer du gifta dig? Kanske, hoppas det?
18. När log du senast? När jag skrattade, typ haha?
19. Gillar någon dig? Hoppas väl det
20. Gillar du någon i hemlighet? Maybe
21. Vem var den första du prata med idag? Mamma
22. Vem tycker du är lättast att prata med? Linnea, Ailine, Linda och min syster.
23. Vad ser du INTE fram imot? Alla proven vi ska ha nu i vår..
24. Vad ser du fram imot? Våren och sommaren
25. Har någon av det motsatta könet någonsin sagt att han/hon älskar dig och menat det? Ja det hoppas jag
26. Vad skulle du göra om du såg ditt ex kyssa någon annan? Inte bry mig ett skit
27. Planerar du att flytta hemifrån nästa år? nix
28. Förlåter du folk lätt? Japp
29. Hur många RIKTIGA vänner har du? Rätt så många
30. Faller du för folk lätt? hm beror på!
31. Har du någonsin blivit kär i ditt EX bästa vän? Tror inte det
32. Vad var det senaste du hade i munnen? Godis
33. Vem var den senaste personen du åkte med? Pappa och bror
34. Hur sent satt du uppe förra natten, och varför? Hm runt 00, var så jäkla trött igår.
35.Om du kunde flytta någon annanstans, hade du gjort det då? Levt livet, haha nejdå jag vet inte
36. Vem var den senaste personen du tog kort på? Ellen
37. Kan du gå en dag utan TV? Ja, ser inte mycket på tv
38. När var senaste gången du var riktigt besviken? Det var nog inte så länge sedan
39. Är du kär i någon just nu? Nja..
40. Är du i ett förhållande just nu? nope :(
41. Vilken är din favorit romantiska film? The notebook, Titanic?
42. Tror du på att alla har en själsfrände? jag vet inte
43. Vad är ditt nuvarande problem? Vet inte?
44. Har du någonsin haft ditt hjärta krossat? jo 
45. Vad tycker du om långdistans förhållande? jag skulle nog inte klara det
46. Hur många barn vill du ha? 2, 3 kanske
47.Har du svårt för att säga till folk att du ''Gillar'' dem? Inte ifall den säger det först, annars ja hah

sommarbild på mee

Tjena! Just nu sitter jag och lyssnar på spotify, och ni som har läst bloggen länge vet ju hur mycket jag älskar spotify och framför allt musik. Går inte att leva utan. Idag ska jag kanske vara med Ailine och Adrian och kanske några mer. Men dock har jag inga planer om vad vi ska göra. Men det är lördag så vafan yolo! Haha, nejdå men ska fortsätta lyssna på musik nu och så bloggar jag väl senare.. Btw fick hem ett paket från H&M som jag kan visa er vad det var i det. 
tog denna i somras, åhh ge mig sommar nu!

cutforbieber

Alltså herregud vad håller världen på att ta vägen någonstans? Snälla, bara för att Justin Bieber har rökt på lite grann och blev busted (HAHA) så håller vissa (12-åriga flickor) och skadar sig själva för Justin? Hur orkar ni? Helt seriöst? Jag är inget jättestort fan av han, visst jag gillar hans låtar osv men att hålla på att skada sig efter att han rökte på lite tycker jag bara är överdrivet och välidigt fult haha.
 
justin bieber 2013 Cut4Bieber
orkar inte hahaha..

längtar till vampire diaries

Nu är det fredag wiho!! Alltid så lika bra. Dock har jag inga planer alls vad jag ska göra nu i helgen. Bara chilla antar jag eftersom förkylningen inte har gett sig ännu. Blir nog bara mysa med varma mackor och spela lite sims kanske och ev se en bra film. Men åhh som jag längtar till att Vampire Diaries ska börja igen! Drogar den serien, bara älskar den. 17 januari tror jag att den kommer igen. längta!! ♥
 
inte lite dålii..

NY DESIGN #2

me like.
 

eye

 
 

fjorre here

Alltså ni anar inte hur mycket snö det är som har kommit. Omg, eller det snöar fortfarande men ändå liksom. Shieeet, det är snöstom där ute. Och jag och två andra har gått ute i 1,5 timme för att leta efter prao plats!!! Eftersom det var redan två andra som skulle vara på det ställe vi skulle till så då blev vi fett sura så vi var tvugna att gå till ett annat dagis men nej det sket sig det också. Men tillsist så hittade vi ett dagis! Yeees. Ska praoa där v.6 och bästa schemat är det också. 
en liten halv oseriöst bild på mig haha, jefla fjorre..
 
 

Just girly things

Yep and having to wait a week for the next one SUCKS<3
Yep<3

Pretty little liars

Hur mår ni då? Själv har jag väl mått bättre, är fortfarande förkyld och det är asdrygt. Har varit och kollat efter en plats och praoa på nu och jag och Linda gick till ett dagis, vi ska dit imorgon med och då ska dom säga om vi får praoa där eller inte. Om inte - då är vi körda. Eftersom pappret ska lämnas in på fredag. Jo, sista minuten är min grej. Längtar även till fredag, usch känns som vi har gått skolan i 3 veckor, men egentligen så är det bara 3 dagar. Ska bara sova och chilla ihelgen och hoppas att förkylningen ger sig.NUU - kolla på nya avsnittet av Pretty Little Liars som började igår! Yes äntligen nåt att se på!

Då kör vi!!

Då kör vi skola då även fast jag har feber, halsont och snorar ner allt jag äger och har. Yeees men vad roligt! Ännu roligare är ju att vi slutar 15:40 idag, och att jag har sovit 4,5 timme inatt. Puss på er hoppas ni får en bättre dag en jag..


Förkyld

Åh idag började vi skolan igen, och tro mig. Tråkigaste jag har varit med om. Orkar inte med skolan just nu. Vaknade även imorse med världens jävla halsont och jag kan knappt svälja för det gör så ont. Kul att börja skolan med förkylning. Så bloggandet kommer inte vara på topp om man säger så, men bloggar så ofta jag kan..


äckelskola börjar igen

Tjena! 
Idag vaknade jag faktikst vid 9, tidigast det här lovet ju. Igår hände inte så mycket, var hos syster och hon gjorde blonda slingor i mitt hår. Så nuhar jag lite blonda skiftningar i håret, blev faktikst ganska fint. Sen vid 21 tiden drog jag och Ajje ut men det var så jäkla kallt så vi drog hem till adde istället och kolla på film. Så var med dom fram till 01 tiden. Nu sitter jag här men värsta ångesten över att skolan börjar imorgon!? WHYY! ÅH, fyf*an vad tråkigt. Var ju såå skönt med lov..
Väntar på att mamma ska sluta jobbet, fast hon slutar 16:30, men hon skulle handla hem godsaker till mig. Kom hem nu mamma! Tröstäta nu lite innan skolan börjar.. buhu.

Fan dååå

Fan då att Sverige förlora 1-3 till USA nu i hockeyn. Åhh dööö. Men tycker samtidigt att ni gjorde ett bra jobb Sverige, ett silver är ju också bra..


swag

med denna bild säger jag godnatt! haha fulaste..

nyårslöften

Jag har glömt (HAHA) att berätta för er mina nyårslöften 2013, inget speciellt kanske. Ser precis ut som många andras, men till skillnad för många andra så ska jag lyckas! Har jag bestämt då..
 
  • minst D i alla ämnen
  •  börja jogga några gånger i veckan
  • inte ha sönder min mobil (är så duktig på det så, kan skriva ett helt inlägg om vad min lilla bebis har varit med om HAH)
  • Bara umgås med de personerna jag vill, skita i vad andra tycker och bara leva för nuet!

händer varje gång..

Monopoly.....
 

dalarna 2013

 
Lite bilder bjuder jag väl på när jag var i Dalarna. Jag kom hem nyss, eller för 2 timmar sen. Men har haft det jättemysigt där. Dock lite kallt kanske haha. Jag var alltså och hälsade på min farfar som bor typ mellan Älvdalen och Sälen kan man säga, i en liten by. Så vi brukar åka upp dit när vi har lov t.ex och ja, skönt att lämna Gävle ibland.. Dock längtade jag hem idag. Borta bra men hemma bäst!


 

yaah suck on that bitchezz


yoooo guys

haha ja.. den bjuder jag på.
 
Just nu sitter jag i en liten by och ruttar. nejdå men det är fett kallt här? jävla fjällen haha. tur att man tog med sig lite varma kläder. men man slipper ju myggorna och de är verkligen hopplösa på sommaren! dock har man roligare här på sommaren för då kan man bada osv. nu är det bara kallt.. men jag kommer nog hem på fredag. senare vill jag inte haha. alltid när man reser långt bort från hemmet så börjar man sakna allt och alla och det känns som man har varit borta en vecka eller nåt, men om man resar samma sak någon annanstans fast inte så långt bort så saknar man inte någon alls osv haha om ni fattar..

I Älvdalen!!

Förlåt för dåligt bloggande men just nu sitter jag i bilen i Älvdalen! Helt sjukt haha nejdå men har rest sen klockan 12 så ja, är lite trött. Men kommer försöka blogga så mycket det går oh jag har även med kameran så ni får bilder sen när jag kommer hem!
Vi hörs snart.. Så grymt skönt att lämna Gävle en stund känner jag..


2012 collage

 
En bild säger mer än 1000 ord..

stör ej ♥

 
Bara älskar att det finns en "stör ej" sak i inställningar för den har gjort så att jag har fått många ostörda nätter. Ni som vet vad kik är, det är heeemskt! Iallafall när klockan börjar närma sig midnatt och man ska sova (när det händer att jag går och lägger mig "tidigt", dock händer det inte ofta) men då har jag ganska dryga kompisar som ska hålla på att väcka en osv.. Tack för detta! ♥

2013


GOTT NYTT ÅR!
 
Skulle jag då vilja börja med att säga. Då är det alltså 2013 och jag hoppas verkligen att detta blir ett bra år! Igår kom liten del utav min släkt hem till mig och vi käkade god at och pratade och hade det trevligt. men dock var jag inte hemma hela kvällen utan jag drog ut med några vänner. Men det vart en jättetrevlig nyårsafton och jag hoppas eran även bled det! 2013 let's goooo!!..