lov är det bästa som finns!

heelt random bilder. Bildbrist sorry.
 
Förlåt för att bloggen har stått ganska tom nu på sistonde. Men har faktiskt höstlov och då passar man på att göra saker så man orkar liksom inte blogga. Eller iallafall jag, haha. Igår var jag men frida och emma och vi gjorde inte mycket. Drog till stan för donken osv. Var uppe och skypa till 4 på morgonen med två mongo killar. Haha dom är störda. Ja, ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Ska kanske vara med ailine eller linnea. Vi får se. Men ni får ha det så bra så ska jag fortsätta njuta av mitt höstlov! <3

hejhejhejhejhej

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
jag tidigare idag..
 
Kom nyss hemifrån att ha varit på födelsedagsfest. En klasskompis, så käkade mat osv där. Så är hur mätt som helst nu kan jag säga. Imorgon ska jag dra ner på stan för shopping med linnea. Men nu ska jag fortsätta kolla klart på true blood avsnittet som jag började med innan jag drog. Ha de bra!

Choklad med choklad

 
Var lite duktig och ställde mig och baka chokladbollar. Vart lite sugen på det, eftersom vi inte har något godis hemma och jag orkar inte gå till ica haha. Men dock såg jag att vi hade chokladmjölk och då tänkte jag väl att jag dricker det till en chokladbollarna. Det var verkligen super gott! Choklad + choklad liksom. Kan ju inte bli bättre..

PARANORMAL ACTIVITY 4

 
Igår tvingade min syster mig på bio på Paranormal Activity 4. Och ja, den var sjuk! Slutet var värst. Vågade knappt ha fötterna på golvet och folk skrek och man fick panik typ. Haha, men den var iallfall jätteläskig. Usch.. Det var knappt att man våga gå och lägga sig efter att ha sett den där. Törs ni se den? 

HÖSTLOV

 
jaa.. Usch, bjuder på en hemsk bild på mig.. MEN VAD GÖR DET NU NÄR DET ÄR HÖSTLOV?! Åh, ni fattar inte hur skönt det är. Jag är helt utmattad av skolan, har fått göra 4 matteprov, varv 2 av dom omprov. Ett engelskaprov idag och so prov i tisdags + en massa läxor. Så ja, för mig är detta så sjukt skönt. Så därför tänker inte jag börja mitt lov med nån röjfest, utan bio med syster på paranormal activity 4.. Jo jag kommer dö men det är lugnt..

första snön

 
Nu har snön kommit till Gävle också!! NEEJ!! Varför? Så sjukt jobbigt med snö ju, kallt, halt, förskylning osv. Och framför allt. Jag kommer frysa ihjäl. Menmen, få hit vänterjävlen då så det kan bli sommar nån gång. Nu kör vi!

höstlov imorgon!!!

Brr.. Det är sjukt kallt ute idag! Runt 1 grad bara. Så frös ganska rejält när jag skulle till skolan imorse. Och angående skolan, det är bara imorgon fredag sen ett sjukt bra höstlov! Fan vad skönt! Planerna är dock lite oklara. På söndag ska jag iallfall på födelsedagsfest! Rocka. Sen blir det bio nån dag nu, sen kommer Frida på tisdag/onsdag. Detta behövs just nu.
 

Kanin

 
Hur söt var inte denna lilla då? Själv smälte jag direkt när jag såg den. Tog dessa bilder förra helgen tror jag. När jag var och grillade korv så fanns det även djur där. Och vem har fixat om bloggen då? - Jo jag! Haha, blev lite bättre iallafall. 

beautiful sky

 
 
Igår var himlen så rosa och fin. Så var tvungen att gå ut och knäppa lite kort. Så fint. Nej, nu ska jag snart börja pluggga matte.. Önska mig lycka till.

Pluggar i badrummet

Haha gör nåt så sjukt just nu. Eller ja, nåt som jag inte brukar göra. Pluggar i badrummet. I sista minuten liksom. Kommer inte hinna plugga senare. Ska ta en välbehövlig dusch snart. Sen genomlida dessa tre dagar framför mig sen höstlov! Gud vad skönt. Behövs verkligen. Och värsta pressen har jag på matten, klarar jag det inte blir det lovskola. Fyfan..


Trött tjej

 
Inte lite trött man är då, och klockan är inte ens mycket. Hmm, gick ju och la mig ganska tidigt igår, dock somna jag ju inte direkt. Känner mig för att gå och lägga mig tidigt ikväll. Vill ha helg nu! Och höstlov! Skulle sitta så sjukt bra. Nej, nu går jag och lägger mig. Orka vara vaken liksom..

Sommar kom tillbaka

 
Kan knappt fatta att sommaren är över?! Ok, jag visste att den skulle gå snabbt, men såhär snabbt trodde jag verkligen inte. Taggad redan på sommaren 2013. Åh, vill ha sommar, sol, bad, värme!
 
Ska börja kolla på pretty little liars säsong 3 nu. Bästa serien någonsin typ. Grymt bra är den iallafall! Så kolla på den vetja. Och kul att man faila på omprovet imorse. Skit saker.. matte är fan inte roligt ellä.

10 saker ni kanske inte visste om

1. Jag kan inte leva utan Spotify Premium.
 
2. Min naturliga hårfärg är blond.
 
3. Jag älskar skräckfilmer.
 
4. Jag tappar bort mina saker 24/7.
 
5. Mina vänner är det bästa som finns.
 
6. Jag suger verkligen på matte (omprov imorgon)
 
7. Jag älskar att fota. 
 
8. Jag är helt beroende i serier, kollar just nu på 5st.
 
9. Min humor är seriöst bäst!
 
10. Jag kan bli för förväntansfull på saker, och sen när det inte blir något av - då blir jag skit sur. 
 
 
 
 

underbara helg

bild på Elvira..
 
Idag är det den underbaraste dagen på hela vecka! Tror jag har skrivit det förr men, det kan ju aldrig bli för mycket! Har hunnit sova 2 timmar efter skolan (helt slut efter denna vecka) käkat tacos och myst med familjen. Ska bara vänta på Linnea som käkar sen drar vi ut. 
Och vill inte att det ska bli måndag igen! Kan det inte vara fredag hela veckan? Blää, faila ganska rejält på matteprovet i onsdags så jag måste göra omprov på måndag!! HAAHA NEEJ.. fuck!

Sliten

Känner mig så grymt sliten. Läxor, kompisar, familjen ja allt! Allt ska bara strula hela tiden. Går inte en dag utan att det ska vara nåt. Ligger faktiskt i sängen nu. Pallar inte gå upp, är inte ens trött. Men orka att folk tänker som dom gör, och man själv gör misstag hela tiden. Jaja, bilden stämmer iallafall 100 haha! Grymt..


WALKING DEAD

 
KÖTTA SÄSONG 3 AV WALIKING DEAD HAR BÖRJAT! BYE SOCIAL LIFE!!

Mycket läxor osv

Tjena!
Har så sjukt mycket jag måste göra i skolan, däför bloggen står lite stilla. Men ska försöka! Bara denna vecka har vi två prov och 3 läxor. Så ja, jag har en hel del att göra. Imorgon har jag no.prov! Hjälp mig! Ja, annars händer det inte så mycket mer. Liver flyter på bara. Längtar till helgen, som vanligt. usch en ny tråkig vecka. Dock höstlov snart!
 

Grillat korv

 
Var och grillade korv på förmiddagen med syster, Elvira, Simon Och Simon. Förvirrande med två Simon, jag vet. Men mysigt var det iallfall. Kallt dock. Så fort jag kom hem så la jag mig och myste med min filt. Buha, jättekallt ute. Ska spela bingo med mamma senare. Duscha och bara ta det lugnt i höstmörkret.

Good day today

Kom hem för en stund sen från den kalla, äckliga men roliga skogen! Från "hunted halloween".. och tro mig. Var det roligaste men samtidigaste det läskigaste som jag har gjort! Sjuk roligt var det iallfal. Vi fick alltså gå på en smal liten stig mitt ute i skogen med knappt några ljus så man såg inte mycket, så kunde det hoppa fram en eller två stcken från mörkret och skrämma skiten ur mig och dom andra. Jag skrek och blundade för jag var så rädd haha! Men det var verkligen jätteroligt, och skulle nog kunna göra om det..
 

Oct. 12, 2012

Yes! Allt blir ju så mycket bättre med fredagar. Bästa dagen på hela veckan. Om några timmar ska jag åka och skita på mig i skogen. Haha, skit kul ju. Bloggar om hur det gick senare. Ska ta det lugnt nu, har ju gått mer än 6 km idag. Haft friluftsdag i skogen. Kastat kottar och blivit skitigt. Dock hur roligt som helst! Bästa dagen på länge..


Halloween snack

Jag är en sån där person som älskar när det händer spännande saker. Får värstaa drenalinkick typ. Samtidigt som jag försöker intala mig själv att detta är helt vansinngt, men ändå tycker det är sjukt kul. Pratar alltså om typ gå in i mörka skogar, ta reda på saker som har med andar, spöken osv med att göra. Tycker det är jätte intressant! Så imorgon så har jag bestämt med Emma att vi ska gå på "Hunted Halloween" och jag fågade även tjejerna i klassen. Som kanske ska gå, sjukt kommer det bli iallfall. Ja, ville bara säga det! Hörs!..
 

Sötis på bild

Då var denna onsdag avklarad! Sen är det en ganska kort torsdag imorgon, sen fredag!! Och ni kan väl gissa vad jag ska göra då? Annars läs inlägget före. Ska försöka få med Emma (är den enda som både törs och får) ska även försöka få med någon mer. Kommer skita på mig, men vad gör det? haha.. :D
 
Haha hur söt är inte min lilla bebis? :) awww..
 
Ska plugga inför matteprovet imorgon. Blä, usch kommer jag ju faila på ganska rejält. Menmen, nu blir det käka sen plugga och mellan alt detta - Pretty little liars!

ETT MÅSTE JU

HAHA FATTAR NI HUR TAGGAD JAG ÄR PÅ ATT GÅ PÅ DETTA?! NÅTT SJUKT SKIT JAG HAR FÅTT I HUVUDET ATT JAG SKA GÅ PÅ DETTA. SKA BARA FÅ MED NÅGON SOM TÖRS! HAHA, KOMMER JU BLI HELT SJUKT..

En kall oktoberdag

Var sugen på att fota lite, så jag gick ut på altan och körde. Ja, det blir ju inte världens bästa bilder på altan. Men hoppas det duger! Nu PLL och musik.. Trevlig tisdagskväll.

mycket grejer

hej sötnosar!
 
Vet att bloggen går lite sådär. men har så j*vla mycket att göra och tänka på. händer så mycket just nu. tankarna bara snurrar. är även sur på en person så in i... aja. ni fattar nog. ska försöka blogga så mycket jag kan! men annars så hörs vi när vi hörs!
 

DRÖMSKORNA

OMG.. HAR NI SETT DOM HÄR SNYGGINGARNA ELLER? Fyfan vilka snygga. Perfekta höstskor. Fast fan vad synd att dom går på 2500:- spänn. Skulle ha köpt dom direkt annars.

solsidan säsong 3 ikväll

Jaa! Idag är det premiär för Solsidan säsong 3 på kanal 4 ikväll! Det måste ni kolla på ju. Vad roligt att det börjar igen! Fatta nice.. Löööve.
 

SVEG HERE I COME

 
Helt plötsligt så är allt så komplicerat för ingenting. Fattar inte hur man kan blir sur för en sån liten sak. Usch vad less jag blir på personer som tror att bara handlar om dom hela tiden.. 
 
Jaja, lördag idag. Och såg att detta inlägg skulle ha publicerat för några timmar sen. Haha, men aja. Och de jag skrev oven, skiter totalt i den personen nu. Tänker inte ens lägga tid på att försöka med dig gumman. Din förlust :) BTW TAGGA SVEG PÅ HÖSTLOVET! ÄNTLIGEN!!

Väntar

Tjena. Sitter och väntar på att bussen ska komma. Fast det är 20 min kvar. Haha, mobbade. Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag.


boring

 
Detta var en av det tråkigaste fredagarna i mitt liv. Usch, alla är sura och ingen vill göra nåt. Men imorgon ska jag iallfall nog vara med Linda och Emma. Nu ska jag kanske kolla på ett till avsnitt av Pretty little liars (som har räddat mig denna kväll) och bara mysa. Är så trött! Alltid det på fredagar. Aja, hoppas det blir en roligare dag imorgon så önskar jag er en fortsatt trevlig fredagskväll..

Finally

 
Det är antligen fredag mina kära vänner! Wiho, hur grymt är inte det då? Har faktiskt ingen aning vad jag ska göra nu i helgen. Det är ju disco idag för 6:or, 7:or och 8:or men tror inte jag ska gå. Eller jag ska inte gå. Kommer ju ändå bara vara 12:åringar där. Haha, guu vad roligt. Nej, men får se. Hoppas ni får en trevlig helg!

Höst

 
Tog lite halvkassa bilder nyss. Kände bara för det. Ska kolla på Pretty little liars nu. Och fredag imorgon! Guud vad skönt. Denna vecka har ju gått hur fort som helst. Skolan är ju faktiskt helt ok nu. Förutom tidiga morgonar så är det ju bra. Och spanska lektionerna då..

Jo tjena

 
Något som jag harönskat har precis försvunnit.. fuck allt.

Kanelbullens dag

Hej!
Kom nyss hem från skolan. Slutade tidigt idag! Skönt. Och vi har knappt haft några läxor denna vecka.. dock kommer ju allt nästa vecka istället. Och en kanelbulle har man fått i sig idag! Det är ju "Kanelbullens dag" idag så det var ju roligt. Även fast det kanske var den minsta kanelbullen jag har ätit men aja..
 

Tack pappa!!

Mitt liv är officiellt tillbaka! Wiho, tror det kallas officiellt. Aja, nu blir det att poppa på heeela dagar alltså! Let's do this shit..


One My way out

Tjena!
Ska dra ut nu, eller ja. Är redan ute ner aja. Ska träffa Linnea och så ska vi väl bara tröja typ. Ska sedan hem för att kolla ni vet nog vad, annars kolla på inlägget innan!


pretty little liars

Denna serie tipsar jag er så sjukt mycket om! Har ni inte sett den tidigare så tycker jag att ni ska kolla på denna! Sjukt bra, orkar inte riktigt gå igenom handlingen men ni får helt enkel kolla på den. BRA! HEJ!

die homework die

Usch.. Har typ 1 miljon gloser på engelska tills imorgon. Och min sovmorgon försvinner för att vi ska ha någon j*vla nytidsfrågor grej på morgonen! Alltså vad är detta?! Sjukt sur för det. Aja, ska kolla på Pretty little liars, det enda som gör mig glad just nu. Just die homework - and school.