bästa helgen lätt

det har varit en grym långhelg! kanske en utav de bästa.. igår var jag med folk nere på stan för att det var ju cruising, så då var man ju bara tvungen att dra ner. var där iallfall ganka länge, sen drog vi till andersberg och sen till stan igen. sen drog vi till bollanskogen och haaaade det kaosigt roligt där! det spåra, men fan var roligt det var, lärde känna massa nytt och roligt folk. riktigt härliga människor..
sen kom sofie,marcus och omar aa så drog vi hem till sofie och slagga där. alla vi + ailine. det har varit en sån rolig helg så åhh livet just nu <3 men dock fick vi inte mycket sömn så jag ska tagga till sängen nu! puuusss

grillmys idag

Jag och världens bästa tjejer har bestämt att vi ska grilla idag! Det kommer bli sjuuukt roligt och vädret ska vara på topp! Dock lite synd bara att Linda inte kan vara med idag, men det blir säkert många nadra gånger som hon kan följa med. Jag hoppas det blir en rolig och varm dag och jag hoppas ni får en underbar dag.
Nu ska jag kolla oth och äta min pan pizza hehe. Löööve pan pizza!

älskar vädret

Måsta bara få säga att jag älskar det här underbara vädret som har varit nu idag ocj som jag tror kommer att fortsätta imorgon. Åh fatta vad sköööönt. Man kan seriöst gå ut men shorts ute utan att behöva frysa. That's my Sweden. Summerfeeeeeling, it's here!

VÄRLDENS BÄSTA SERIE ♥

 ONE TREE HILL ♥

Lördag❤

Ska mysa med mitt underbara godis. Det regnar och trök väder ute så det är inte så roligt att vara ute. Men jag kanske drar ut med Ailine sen. Men vi får se. Nu ska jag njuta av mitt goodiis!


fresh shit from my life

tjaaa!
kändes som det var länge sedan jag skrev ett inlägg på denna blogg så jag tänkta berätta lite vad som har hänt nu under de senaste veckorna i mitt liv..
valborg - det skulle bli en grym dag och jag hade sett fram emot den dagen hur länge som helst. jag och mina vänner hade bästa planerna men det hände då lite saker så den dagen blev en utav de värsta haha. blä aldrig mera göra samma misstag.
jag har åkt ner för att fixa sommarjobb så väntas bara att jobben sak rulla in på hemsidan så jag kan vara där och ta en plats haha, och bara låta pengarna rulla in i sommar.
min katt skrollan har hunnt fylla 5 hela små bebis år hehe sötnosen då.
jag har även hunnit fått världens dåligaste resultat på dignosen i matten. usch jag skäms seriöst över resultatet. 
det har då hunnit bli maj och jag har så stora förhoppningen på sommaren så det finns inte, klassen ska övernatta i smörnäs vilket kommer bli hur roligt som helst! vill även dra på peace and love festivalen.