Glo på ny serie, svara på frågan och ett random citat från skolan

"Hej mina små barn! Jag bjuder på saft och bullar så kom hem till mig efter skolan. /Snälla gubben" Haha, skrev det i några av mina klasskompisars mappar i fredags, fett random men. tänkte bara ha liiitet random grej i detta inlägg. Gud vad jag är töntig! cero iq broder.
 

Okej, nuså. Vad har hänt idag? Absolut inget, ska för första gången kolla på serien "pretty little liars" som förhoppningsvis är bra! Jo, sen slog det mig om t.ex jag ska resa (vilket jag kanske ska) och jag behöver hyra ett hotell rum - går det? Är det någon åldersgräns på det? Nån som har någon aning kan väl skicka en kommentar eller två? :) 

THE MOON

Inte riktigt månen som ni tror kanske, men jag såg att dne var så stor igår och det blev coola bilder när man skakade kameran. Testa det vettja!..
 
Åhhh mamma tog bort spotify premium! FATTAR NI ATT MITT LIV ÄR ÖVER DÅ!? Vad ska jag göra nu liksom! Aja, igår var jag med Linnea, Emma, Frida och nån random Anton. Vi hade huur kul som helst och det var sjukt roligt att se Frida igen! Kanske ska vara med henne ikväll med. Idag kommer Elvira, som vi ska vara barnvakt åt. Sötaste ungen ever. Aja, vi hörs!

TJENA FREDAG

Så sant så..
 
Frida är här ihelgen! Fett awesome. Kanske ska vara med henne lite senare. Åh, jag somnade på soffan och vaknade nyss?! Smart melinda, jätte smart. Aja, nu pallar jag vara vaken länge iallfall! Haha, tönt. Får se om jag ska käka pizza nu när pappa kommer, sen dra till linne för att sen dra ner till stan till frida. Long story, haha. Ska fråga emma om hon ska följa nu.. Vi hörs bästisar!

HAHA gjorde min kväll

Såg denna på fejjan.. Haha jag tror jag avlider..


MHM that's what i'm talking about

Den är lika högt upp för mig som den är på Spotify. LÖVE <3

SNYGGA KLÄDER

Allt från Gina Tricot.. Bara.. ÄLSKAR! Och alltid när man har pengar hittar man ingenting, men när man inte har ett öre ja då hittar man ju hela affärer! Sant för mig iallfall.

Släpper det gamla och går vidare

ett litet collage jag gjorde med lite bilder jag tog nu under sommaren.. Om man nu får kalla det "sommar". Åh, vill ha en ny varm och sorlig sommar! 
Ikväll kommer Frida hit till Gävle och jag blev ju såklart hur glad som helst när hon skrev det. Ska nog vara med henne, emma och kanske linnea ihelgen? Annars bara ta det lugnt. Ska fortsätta lyssna på musik, går inte en dag utan musik för mig..
 
 

The hunger games

Jag har precis kollat klart filmen "The Hunger Games" och den var ju så sjukt bra! I början fattade jag ingenting typ men sen så fattade jag mer och mer. Och i slutet var det nog för mitt att hålla emot, tårarna bara forssa haha. Men den var sjukt bra så den måste ni se om ni inte har sett den! 
 

Sprungit

Mysig träningsvärk man kommer få/ha. Som sagt skulle vi springa 3,5 km ungefär idag på idrotten utan att stanna! Okej, inte sååå jätte långt kanske ni tänker. Men för mig som inte har tränat på hela sommaren och kanske mer så var det ganska jobbigt. Dock väldigt skönt efter. 
 
Ska vara med emma nu under eftermiddagen. Får se vad vi hittar på. Så tråkigt väder också! Torsdag imorgon, slutar tidigt! Guuu vad skönt..

LOL SOTRUE

 

buhuu

Är det nån söt liten person som vet när Vampire Diaries börjar sändas här i Sverige igen? Vill verkligen veta, och ja,jag är för lat för att ta reda på det själv. Men ändå, världens bästa serie och kommer nog alltid att vara. PUNKT.
 
Sitter och försöker plugga spanska glosor med det går ju.. inte så bra. MEN DET ÄR EN ANNAN HISTORIA. Nu ska jag fortsätta att plugga, även fast jag kommer faila imorgon men det är väl helt ok liksom?

Känner på mig att veckan kommer bli lång

Tjena!
Kom hem från skolan för typ 40 min. Slutar så himla sent på tisdagar! Och vi har så j*vla jobbiga lektioner på eftermiddagarna, no -matte- no & so. FATTA VAD SEGT?! Aja, imorgon ska vi även ha ett konditionstest på ungefär 3,5 km utan att stanna! Döda mig nu.
Sommar.. Vill tillbaka till underbara dalarna!
 
Och vi har spanska läxa tills imorgon, och inte nog med att jag fick F på läxförhöret, är fortfarande skit sur för det även fast det inte var det riktigta provet men iallfall. Och Emma har inte hört av sig något, är det bra eller dåligt? Hmm.. fan.

Ny vecka, nya tag

Hellu darlings. Ligger i sängen just nu och ska snart sova. Är typ fett trött. Sen är det måndag igen imorgon. Det är ju bra på ett sätt, att det är en vecka närmre höstlovet men samtidigt en ny seg vecka. Aja, bara att bita ihop. Slutar hur sent som helst imorgon men jag ska försöka slänga in nåt inlägg imorgon. Ha det bra och hoppas nu får en bra vecka!


Livet <3

Åhhh.. JAG VILL HA SOMMAR IGEN! Sommaren 2012 var bra, emn den kunde ha varit betydligt bättre. Fast roligast denna sommar var väl ändå att jag hängde med marcus, linnea och adrian. Riktigt bra vänner. Tältade, var ute långt in på morgonen, osv osv. Hade verkligen hur roligt som helst. Haha, när jag tänker tillbaka så förstår jag hur mycket sjukt vi gjorde. Hoppas nästa sommar blir lika bra..
 
 
Väntar fortfarande på svar från emma eller ja.. hennes mamma. Höstlovet kommer bli grymt om vi får! Fan vad taggad jag är. Och frida kommer nästa helg. LIVET <3

Världens bästa hejdå

Snart blir det att sova, har snackat med Emma nu under denna halvtimmen typ och fått saker lite mer klara. Nu väntar bara turen och glädjen, fan heller besvikelsen och ilskan. Btw, har fått kanske världens sötaste hejdå. Fan att allt ska vara så svårt hela tiden. I wish you were mine..


snackar på

Idag är det sjukt tåkigt väder, regn och rusk. Så idag tror jag att jag bara blir inne och myser i höstmörkret. Och nu tänkte jag berätta lite om filmen jag såg igår. Resident evil 6. jag tyckte den var sjukt bra och jag tror det kommer en till va? Hoppas på det iallfall. Så den tipsar jag er som gillar science fiction och skräck. Men dock råder jag er att kolla på ALLA filmer först, kan bli lite svårt att fatta handlingen annars..
 

Bio

Nu sitter jag och väntar på att bion ska börja, och såklart blir det resident evil. Har velat se den hur länge som helst. Hoppas den är bra..


Friday Friday

WHIOO FREDAG! Veckan har typ gått as fort? Hur? Iallafall, nu är det äntligen fredag eftermiddag och jag har slutat skolan. Jag vill gå på bio ikväll, ska höra med någon om nån vill gå. Annars händer det inte så mycket, har haft så j*vla ont i magen idag, Verkligen hemskt.
 
Och btw så har jag ingen aning om hur det gick på so provet idag. En del av mig säger att jag faila men samtidigt tror jag att jag kommer bli godkänd.. Hmm. Jaja, orka tänka på det nu när det är helg!

Plugg!

Eftersom att jag ha so prov imorgon och vi kommer få betyg i detta så gäller det för mig att plugga ni resten av kvällen. Så jag kommer inte blogga något mer idag, men håll ut. Önska mig lycka till imorgon!


KÄRLEK TILL DENNA LÅT

drogar denna dag ut och dag in, min nya kärlek. Den får mig nästan att gå upp på morgonen. TRUE LOVE<3

Lite seriösa och oseriösa bilder

 
Bjussar på lite bilder sen imåndags. Sitter och dunkar musik i högsta volym. Sä jävla skönt. Allt bara är skit idag, dator fuckar sig, alla är på dåligt humör, alla tror att det bara kretsar kring "dom" hela tiden. Och jag har so prov till på fredag. MÅSTE PLUGGA NU! Bara längtar och hoppas på det bästa, för jag har ingen plan 2. 

spanska plugg

 
Sitter och försöker plugga spanska glosor som vi har tills imorgon. Vissa ord fastnar bara inte, känns hopplöst. Längtar till på torsdag för jag och mamma ska dra och shoppa då. Eller ialfall jag, skit mycket jag behöver köpa! Ska fortsätta plugga nu så hörs vi senare!

WELL THIS IS AWKWARD

 
 Tumblr_maiavfm0aw1rvazlno1_500_large

LESS PÅ VISSA

Usch vad trött jag blir på vissa ibland. Nämner inga namn, men ibland känns det fan inte som man känner personen. Blä,usch nej vad trött jag blir. Och jag bara hatar, HATAR folk som tycker man blir "bitchiga" bara för man blir IRRITERAD på personen. Det finns faktiskt en anledning till VARFÖR. TÄNKT TILL LITE! Vissa vill man bara slå, andra bara krama. Tack till er man vill krama!
 

Inga vofflor idag eller

Har hunnit fixa min naglar nu under eftermiddagen. Jag gick förvånadsvärt till sägen tidigt igår kväll. Runt 22:30 tror jag. Dock somna jag inte då, hehe. Men endå. Så vaknade vid 10 idag. Senare ska jag vara med Linnea när hon nu kommer hem från sin farmor. Och ja är inte lika sjuk längre! YES! Och glad blev jag när mamma sa att vi inte skulle äta vofflor idag (igen). Är absolut INTE sugen på vofflor, haha.
 

STILL SICK

 
Idag har jag knappt gjort något, bakat, sovit, suttit vi datan. Tråkigt men ganska skönt ändå. Och detta är ju för att jag fortfarande är sjuk. Usch, jag har fortfarande feber och halsont. Blä, rolig helg. Hoppas ni har det roligare än mig just nu! Festa lugnt mina vänner..

FREDAG

 
 
 
Mhmm.. FREDAG IDAG! Yesyesyes. Och ännu mer yes på att jag klarade orienteringen på idrotten idag. Vi hade "prov" och jag hade alla rätt! Stolt tjej. Ja, förkylningen ligger fortfarande i. Därför ska jag bara ta det lugnt i helgen. Back on track på måndag.. 

dreglar

 

NU KÖR VI HÖST

Sitter och deppar till depplåtar. Anledningen är att jag har åkt på världens föskylning! Och det är inte kul kan jag säga.. Usch, vill vara hemma från skolan men jag kan verkligen inte för då missar jag såå mycket. Och om det inte hade varit för testet imorgon på idrotten så skulle jag ha stannat hemma imorgon. Nej, då måste man gå bara för att göra det där testen för det är sista gången vi gör det och blala..
 

SJUK?!


Alltså varför?! Jag vill inte vara sjuk. Blä, usch vad hemskt. Har försökt att genomlida natten men det gick sådär. Ska försöka gå iväg till skolan nu, även om jag har feber. Jag måste. Vi hörs!


GICK VILSE

 
Idag när vi hade orgentiering på idrotten så skulle vi cykla till en skog här i sätra för att leta efter kontoller. Jag gick med en kompis och efter att vi hade hittat den kontrollen som vi skulle hitta så skulle vi även springa 2,5 km. Men eftersom jag är förskyld (skit irriterande!) så tänkte vi att vi ginar över skogen, jo tjena. Vi kom typ halvägs in sen var det ett träsk typ så vi vände och gick tillbaka,,
 
Vi försökte gå samma riktning som vi gick påvägen dit tillbaka till grusvägen. MEN VI KOM TILL 2 METERS HÖGT GRÄS ISTÄLLET?! Vafan hände med vägen liksom? Panik. Jag sprang runt som en yr höna och hade panik. Vi försökte hitta tillbaka men der fanns seriöst ingen stig. Vi vi var tvungen att gå tilbaka till träsket, hoppa över det. Och jag höll på att snubbla! Sedan kom vi ut på andra sidan, tack o lov! Hade riktig panik där ett tag. Vi hade ju lämnat katrtan och det. Men när vi ko ut på andra sidan visade sig att vi bara hade ginat 0,5km haha, hemskt.
 
TACK TILL ER SOM PALLADE LÄSA ALLT DETTA! MEN DET VAR EN SJUKT ÄCKLIG DAG FÖR MiG..

Him

 
384906_306151826086365_224388840929331_1073935_994616467_n_large

SOMETHING I LIKE

Jag har blivit sjukt fascinerad av rymden, stjärnorna och allt sådant. Älskar verkligen bilder på rymden osv. Finns så himla mycket fina bilder och dom är så coola också. Det är något jag gillar och dras till - rymdbilder.
 

-

 
Quotes-text-favim.com-497525_large

11 september

Hejsan på er!
 
På tisdagar kommer bloggen bli lite tom men det är för att jag slutar sjukt sent på tisdagar. Tisdagar är så långa och jobbiga. Menmen, nu är denna tisdag över iallfall!
Och det var nu i eftermiddags jag kom på att det är 11 september och att det var denna dag som förändrade världen för många. Usch vad hemskt. 
 

KÄRLEK

 
Gud vad jag älskar serien Vampire Diaries. Kanske bästa serien någonsin. Längtar enormt till att nästa säsong ska komma! Drogad..
Skoldagen gick helt ok. Hade HK nu på sista lektionen och kul att när man äter där så blir man ju mätt sen. Förstör mina rutiner. Haha, sen ska jag höra om Emma har fått nåt svar med sin mamma ang Sveg. HOPPAS! Vi har höstlov om ca 5 veckor. Nu ska jag fixa liter grejer så hörs vi.

Trök med skola imorgon



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejsan. Sitter och kollar på X factor just nu. Känner mig ganska trött. Så det blir en tidig kväll idag! Imorgon har jag sovmorgon, börjar kl 9. Skönt. Men jag bloggar imorgon när jag kommer hem ifrån skolan. Usch ja, det är skola imorgon igen.Trök..
 

KLAR!

Nuuu har jag äntligen fixat färdig min nya design! Vad tycks?! Bättre, sämre? Jag tycker iallfall att det blev bättre. Men dock är jag inte klar än. Men nu orkar jag inte fixa det så det får bli imorgon!
 
Typ såhär känner jag mig just nu.. Haha.

Ego pic

 

fin bild..
 
Jaja, ni får stå ut med den. Igär var linnea här hos mig till 03 på morgonen. Det var meningen att hon skulle sova här men det hände en sak med hennes mormor så hon gick hem då. Men vi hade en trevlig natt iallfall. Idag tror jag att jag ska vara med emma. Får se vad vi hittar på. Kanske linnea ska vara med? Aja, jag ska käka lite så nu bara. Och chokladbollar har jag gjort också! Haha, stolt.

ge mig

 
Bara jag som älskar Gina Tricots snygga jeans? Visst, 600:- men det kan ju vara värt det liksom? Jag tycker själv dessa är ursnygga och dom sitter säker assnyggt! Ska fjäska lite för pappa nu bara.. ;)
 
Sorry för att jag inte har bloggat sådär jätte mycket men aja, så får det bli nu. Imorgon är det torsdag. Jag slutar 14!! Wiho. Tråkigt inlägg men ville bara få något nytt på bloggen.

Please!

Hej på er!
 
Förlåt för att jag suger på att uppdatera men det är mycket nu is kolan och så så jag hinner inte. Nu har jag fixat mig och ska dra till Linnea om ca 39 minuter (haha exat) och då ska vi vara med Adrian tror jag. Annars längar jag till höstlovet för då kanske jag, Linnea och Emma ta tåget (och sedan bussen) till Sveg för att hälsa på Frida! SNÄLLA GUD ATT VI KAN!! Vill verkligen ha något att se fram emot..
 
Please God

Trevlig kväll

Har nyss kommit hem från en sjuk rolig kväll med Linnea och Emma. Orkar inte berätta allt vi gjorde men vi drog iallfall ner till stan och boulongern för där var det ljuskväll typ. Sjukt mysigt så vi gick där en stund. Sen drog vi lite här och där men slutade med att dra mot sätra igen. Haft jätte roligt, tack för det brudar!
 
 

VILL TILLBAKA

 

sommar..