♥____♥

bästa ♥

Rolig löööördag

Igår var jag med Ailine, vicky, Linnea och Jenna på stan på ett hiphop disco. Det var helt ok där men dock skit konstiga låtar haha så det gick liksom inte att dansa till dom. Men ja, vi var där till nångång efter 01 så jag var hemma vid 02. Men det var verkligen en jätteroligt lördag och det är så roligt att lära känna nytt folk. Nu längtar jag till tisdag för då är det ju Valborg mina vänner ;) tagga!!


dagens

dagens humör: glad
dagens mående: taggad!
dagens borde: i donno
dagens frisyr: plattat med hästsvams
dagens smink: mascara, eyeliner, foundation, puder & solpuder
dagens klädsel: svarta jeans, neonrosa spetslinne och svart tubsjal
dagens planer: dra till stan med mina babes 
dagens vill ha: b&j's!
dagens fundering: why de hekk regnar det medans det är sol?
dagens beroende: tuggummiii
dagens tråkigaste: sindy dissa
dagens längtan: tisdag ♥
dagens super längtan: sommarlovet ♥
dagens gjorde dig glad: att jag fick sova hur länge jag ville idag :')
 
 

partypartyparty

haha bild från förre helgens äventyr..
 
idag blir det en lugn och mysig fredag med skräckfilem "mama" med familjen och tacos. jättemysigt. och det regnar ute också så man orkar inte göra något. men imorgon ska jag och bland annat ailine och sindy + några fler på en hip hop sak nere på stan som börjar 21 och slutar 01. kommer bli roligt att gå på det. sen blir det nog nån fest efter det kanske..? ;) 

WE LIKE TO PARTY

 
 
Typ bästa låten att festa till. Löve it och jag får bästa humöret när jag hör den. Lyssnade på den när jag gick till skolan idag för att glömma att jag var 55 min sen.. ;)

Grym helg med Ailine

Denna helg har jag spenderat med Ailine. Vi var ute och fotade i det fina vädret igår. Fick faktiskt jättefina bilder, Grymt bra att solen har börjat leta sig fram här i Gävle också. Känns som det bara är Gävle som har snö kvar haha. Men det är snart borta också ska ni se. 
 
Iallafall har det varit en skjut rolig helg. Ailine sov hos mig natten mellan fredagen och lördagen. Eller inte mycket sova blev det inte. Jag sov 3 timmar då haha och ailine 4. Sjukt ju haha. Var nästan vaken i 24 timmar. Herre alltså. Så igår var jag ganska trött så jag la migg 2 och sov 12 behövliga timmar. Vi kör nästa helg också babe. 
 

Daaaamn

Imorgon är det fredag! Yeees! Den ska tillbringas med bästa Linnea här hemma hos mig. Kommer bli grymt. Men ska först genomlida ett spanska prov och ett matte test. Vilket jag inte fattar? Alltingen är det prov eller läxförhör? Inte "test"? Aja ska plugga spanska nu. Förresten har ni smakat nya Loka smaken? Den är huuur god som helst!


Söndags ångest

Åh, imorgon måste jag tillbaka till skolan igen efter att inte ha varit där på över två veckor. Känns ju sådär.. Vill bara få reda på vad jag fick på proven sen kan jag dra hem typ haha. Aja, igår var det en piss lördag och jag kände bara för att gå ut och tänka. Så jag gick lite över 4 km och såg polisbilar osv, vet inte vad det var.. Men idag är det en fin dag med sol och värme så det är ju bra!


konstigt O.o

okej.. detta känns lite porrit (hah säger man så?) inlägg men jag måste bara skriva att jag har sett världens finaste bikini! Som sitter på typ en porrmodell? O.o Aja, jag ska iallafall köpa den när den kommer in i min storlek. Yeeey.

ge mig nuuu!

Alltså jag smälter vaaad snyyygg!! Kenza skinnjackan är ju bara att dö för. Och jag kanske ska köpa en! :))) happface. Verkligen mågot jag vill ha. Så himla snygg..
Imorgon är det äntligen fredag! Verkligen hur skönt som helst att slippa det där prao-stället haha alltså det är ju bra och så och jag slipper skolan men jag och Linda har skämt ut oss så j*vla många gånger så det kommer nog bara bli skönt för dem att slippa oss haha. Ska träffa syster efter att jag har slutut. Kommer nog bli en bra dag :)

prao - dag 1

jani.. denna dag har man ju lyckats med det mesta. först var ju man astrött imoese när man vakna efet lov, sen gick jag till linda och sedan gick vi till bussen. bussen var försenad som vanligt. fick stå där och vänta länge innan den kom. när den väl kom så var det smällfullt med folk så man fick stå och trängas med 347 pers typ. vi började få smått panik för om vi skulle hinna till våran nästa buss som bara går två gånger, 20 i eller tio i. vi skulle ta 20 i för 10 i vet vi inte riktigt om vi skulle hinna..
vi tog oss till stan, klockan var då strax 20 över och vi såg bussen komma och vi sprang som dårar för att hinna med den, men nej. såklart åker den iväg för oss och vi står där som idioter och dampar. men vi bestämmer oss för att gå till fots (i snöstorm + kallt som f*n).
vi går, tar fram" kartor" i mobilen. följer efter den, lyckas gå fel ett antal gånger.. vi kom till öster och där såg vi elian och han trodde vi var redtards som gick men karta i öster haha. men till sist kom vi till den delan av stan som det låg! fortfarande visste vi inte riktigt hur/vart byggnaden låg. tog ett tag innan vi hittade det också. men till sist så såg vi att det stog "landberg's" och där praoar vi! cp dag men det var roligt. hoppas ni orkade läsa haha tyckte bara det var en rolig dag så ville dela med mig den till er! :)

Tack pappsi!

Köpte denna godingen på båten i torsdags. Vi kom hem igår efter en grymt rolig resa. Men jag åkte på världens jäkla förkylning natten till fredagen och igår mådde jag piss. Det var hemskt, har aldrig mått så jävla hemskt som jag gjorde igår. Men idag mår jag iallafall lite bättre men jag orkar inte göra något speciellt så jag tänker stanna hemma hela helgen och ladda upp inför veckan.


Bra dag

Idag är det fint väder och imorgon åker jag till Stockholm för jag ska åka Birka. Kommer bli hur roligt som helst! Senare idag ska jag hem till Sara för hon måste fixa mitt spotify för jag måste ha det imorgon när jag åker bussen till och från Stockholm. Haha taggad! Kommer bli awesome! Aja puss på de hoppas ni får ett bra fortsatt lov.


Hahah fula


myyys


1 april

Ja då var det fösta april idag då och man får lura folk. Jag har försökt att lura många men alla fattade ju att det var 1 april. Men en har jag lyckats lura - mamma! Haha, kanske dåligaste "skämtet" jag har gjort men hon gick ju såklart på det haha. Men det var lite roligt iallafall.


men grr

caspar lee ♥