DÖÖÖR

 
 HAHAHAHAHAH ALLTSÅ... HUMOR till 1000!

Härlig fredag

 
vad säger ni? myskväll inne va?..

Regn väder ute

 
Usch trök väder ute! Vill verkligen inte göra något då. Men får se om jag gör något senare.. Och är klockan bara 17?! Kännns som typ 20 men jaja. Bara känns lite random sådär. Skolan gick helt ok. Älskar verkligen känslan att vakna upp och det är fredag. ÄNTLIGEN HELG!
 

Kände verkligen hur bilderna passade in på rubriken..haha.

HAHAHA SAANT

 
 
- HAHAAHAH så jävla sant!
 
Ska dra ut med Linnea och Emma om ca en timme. Får se vad vi hittar på. Haft en as konstig skoldag idag, mycket tankar har snurrat. Ska försöka få med dom upp till skogen för att kolla om den där gubben som har gått vilse är verkligen är sant. Ni som vill veta mer om det googla. :)

Inte redo för hösten

 


Är verkligen inte redo för hösten! Hösten innebär snart vinter, vintern innebär kyla, kyla innebär förskylning, förskylning innebär missa skoldagar, missar man skoldagar ligger man efter, ligger man efter fattar man ingen sen på provet, fattar man inget på provet så blir man underkänd. 
Ja, det är min uppfattning om hösten. SÅ jag varnar er alla! HÖSTEN ÄR FARLIG!
 
Haha.. okej lite ironi kanske det var, men lite av det stämmer ju. Snart är det helg igen! Wiho. Får se om jag drar på bio på fredag men jag tror att jag ska det. Men vi får se. Bloggar senare.. Hörs!

LYCKLIG♥

 
 
 
Känner mig så grymt lycklig just nu! Texten stämmer så grymt bra. Nej, kommer bli ett bra fortsatt år ♥ 
 
 

Full rulle

 
Skolan är i full rulle igen och jag har en massa saker jag ska göra nu när skolan har börjat. Därför är bloggen lite dåligt upptaderat men kommer nog blogga bättre i veckan. 
 
Nu är Sara och Elvira här och hälskar på. Ska gå över till dom snart. Sen så får vi se om jag hänger med linnea och köper en grej kommer inte ihåg vad hon skulle ha, haha. Vi hörs senare!
 

Filmer jag vill se på bio

Hejsan!
 
Igår var jag ner på cruisingen och ja, det sög. Men det var kul att se lite folk och sådär. Drog hem vid 22.30 eller nåt. Och jag tror typ ingen visste om att det var cruising igår för ingen jag chatta med visste typ. Och jag tror inte det stog något i tidningen heller..?
 
 
Jag MÅSTE se dessa på bio alltså! Längtar.. Har ju 3 biobiljetter nu så man känner sig lite cool, skoja. Men det är väl kul att man har det eller hur? :)

Forever young

 
Kom nyss hem. Har varit med Marcus, Adrian och Linnea. Innan det var jag och åt men pappa, jätte mysigt faktiskt! Nu sitter jag bara och lyssnar på musik och chattar lite. Ska snart sova för jag är såååå trööt alltså! Haha, nej usch. Vi hörs imorgon. Får se vad det blir. Maggio eller vännerna?  
 
 

Nu kör vi helg


Nu kör vi helgen! Äntligen säger jag. Känns som vi har gått i skolan typ 3 månader eller nåt. Men nu ska jag mysa med min godispåse sedan blir det pizza! Tjockisdag.. Haha.


musik<3

 
Spelar varje dag! Grym låt. Får mig verkligen på bättre humör. Superapigtbraunderbarniceawesomecool låt!
 
 
 
 

Elvira

 
 
Ni får lite bilder på sötaste Elvria. Tog dessa kort förra veckan tror jag? Grymt dålig på att hålla koll på alla veckor och dagar. Men det känns som det blir bättre nu när skolan har börjat. Haha..
 
Nu ska jag kolla lite på OTH sedan gå och lägga mig. Eller ja, iallfall lite senare. Känner mig grymt trött nu så det blir nog en tidig kväll. Usch, höll på att somna på soffan (igen). Menmen, är man trött så är man. Helg imorgon iallfall! Yes.

Sötast

 
Hur söt är inte min katt då som kommer till fönstret och sitter där och vill in. Världens sötaste blick får man och så ser man henne sitta där och grina typ. Sjuukt sött. Var beredd med kameran denna gång och visst får ni se. Gosigaste.
 
öt

Snälla rara helg kom nu

 
Lagomt trött man är efter skolan då.. höhö. Okej jag ska sluta deppa om skolan nu. Har nyss kommit hem typ. Fick sluta tidigare. Uppskattas! Funderar på att åka till Sara men jag vet inte om jag orkar, haha. Annars så kollar jag väl bara på OTH eller nått. GAAAH snart helg och då blir det att gå på Veronica Maggio! ;)
 

andra dagen avklarad

 
Då var andra dagen i skolan avklarad. Alla andra skolor mjukstartar medans vi börjar efter schemat redan efter lunch?! Så idag slutade jag 15.40 som var faktiskt riktigt jobbigt. Hade No - Matte - No - So nu på eftermiddagen. Och SÅKLART ska vi ha sämsta schemat av ALLA! 
 
 
Nu under kvällen blir det att ladda upp för skolan imorgon igen..haha. Har redan sovit en timme. Aja, blir att kolla på OTH nu. Enda som får mig vid hopp denna dag.

Fan

 
 
Kom hem från stan nyss, köpte ett par byxor. Kanske visar er dom senare. Men till det mycket tråkigare - idag började skolan. Usch. Började kl 9 och då var det samling. Fick träffa min klass, lite vänner som jag inte har sett sen vi sluta osv. Kul att se alla och så men resten, betyg, lärarna, sega långa lektioner, kalla mörka morgonar. JAG VILL INTE! Och plus att vi har fått två tjejer som kanppt kan någon svenska, skjut mig..

Jeans?

 
Imorgon efter skolan (höhö) ska jag och Linnea dra ner på stan och shoppa lite. Eller ja, jag tror det iallfall. Och jag ska köpa ett par nya jeans, eftersom mina är sönder. Bajs på det. Iallfall. Jag funderar på att köpa ett par från Gian, deras jeans är ju tighta och så.. men jag tycker inte att materialet håller länge. Vi får se vart jag köper..
 
Hmmm.. beslutsångest

Shiiiit

 
Usch.. Imorgon är det skola!? Varför, döö. Det skulle inte göra något om det var en måndag nu på sommarlovet, men det är ju liksom en måndag-gå-till-skolan-måndag! Kommer bli sjukt konstigt att gå tillbaka till skolan, alla vänner, lärare osv som man inte har träffat på 3 månader ungefär. Jag har värsta ångesten nu, vill bara gå och lägga mig. Nej, usch för måndagar.
 

Dalarna 2012

 
jaa.. Några bilder vart det iallfall. Orkar verkligen inte lägga upp alla bilderna som jag tänkte. För det tar sjuuukt lång tid att ladda upp bilder. Ingen aning varför. Dessa bilder skulle igentligen kommit upp igår men jag var barnvakt så jag hade inte tid då. Men det gör väl inget om dom kommer nu. Har ju sååå mycket mer och visa, men det får bli en annan gång! Kommer säkert komma lite bilder från dalarna lite då och då på bloggen..

Snart så

 
 
Håller på att ladda över bilderna på datorn som jag tog i Dalarna osv. Så dom är snart uppe på bloggen! Hll ut. Har tagit nästan 500 bilder på typ 3 dagar. Herregud, haha. Sjukt. Så kan det gå.. 

I Älvdalen


Tjena. Nu är jag i Älvdalen för att handla lite osv. Grymt fint väder är det också! Ska åka "hem" nu till nornäs och bada. Senare under kvällen blir det grillat. Grymt mysigt. Ses imorgon!


Hej Dalarna

 
Blev Dalarna iallfall. Och bloggningen kommer suga fram till fredag, men håll ut! Har badat lite nu under kvällen. Även fast det inte var så långt tid sen vi kom hit. Vi kom vid 19 och då stack vi vid kl 13 ungefär. Nu så händer det inte så mycket, förutom att det finns en miljon mygg här så jag kommer nog dö nu under dom här dagarna. rip melinda dog i muggsjukan.

instagram

Tidsinställt inlägg för jag är nog påväg till Dalarna..
 
Följ mig på Instagram - meelindaa

Åka till Dalarna?

 
Vet inte om det blir något Dalarna.. vi får se helt enkelt. Haha, jag som gjorde ett tidsinställt inlägg och allt. Jaja, nu får det vara så. Men ska väl försöka packa lite nudå och väcka lillebror. OM vi nu åker så är jag hemma på fredag igen så jag bloggar därifrån. Jag kommer ta med mig en dator så ni kan vara lugna, hehe. Ni får ha det så bra så länge så bloggar jag vidare om Dalarna senare..
 
Lite överredigerade bilder kanske.. Men coola vart dom va? 

Justin Bieber

ÅH.. JAG VILL OCKSÅ SE HAN LIVE!!!
 
Har du fått biljetter till Justin Biebers konsert här i Svergie, ja då får jag bara gratulera. Jag kanske inte Justins största fans (sitter jag och säger medans jag lyssnar på hans låtar) men det skulle faktiskt vara sjukt coolt och se han live. Han sjunger ju bra och ser helt ok ut. Bra är han iallfall.

sommaren 2012

 
Jaa.. Vart ska man börja..
Pissommar rakt av bara. Regn, kallt, blåsigt. Gick typ inte en dag utan att det ska vara monligt eller att det skulle komma en skut, Var sjukt förväntansfull på den här sommaren men nej, usch. GE MIG SOL OCH VÄRME!!

Ut igen snart

 
Hahaa.. Töntig jag är som går ut och tar ego bilder på mig. Men antar att det är så med bloggar. Har varit med Linnea och vi skulle träffa ett par men det hände lite saker så vi orkade inte vänta på dom. Så nu ska jag bara käka sen ska vi dra ut igen till typ gävlestrand för vi ska bada. Önska oss lycka till med det. Hehe, hörs!

Favoriterna

 
Vampire Diaries
 
True Blood
 
One Tree Hill
 
The Walking Dead
 

Där har ni serierna jag kollar på just nu! Alla är fanimej lika bra! Haha, jag älskar verkligen serier. Synd att vissa har säsongsuppehåll nu. Längtar till dom börjar igen.

Dalarna imorgon

 
Vaknade vid 10.30 idag. Tidigt för mig haha. Imorgon ska jag nog kanske till Dalarna till min farfar. Igentligen vill jag inte men orkar inte vara hemma de sista dagarna nu innan skolan börjar igen. Idag så ska jag nog gå ut med Linnea och vi får se vad vi hittar på. Som vanligt. Annars hörs vi senare, så bjuder jag på lite bilder från Dalarna när jag var där tidigare i sommar..
 

sova snart

Tjena! 
 
Eller go' kväll kanske. Har fixat med designen heeela kvällen, typ. Så nu får det faktiskt vara så här! Tills imorgon. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Sjukt trött alltså. Så vi hörs imorgon!
 

Hej!

 
Då börjar jag väl blogga här då! Haha, vet inte riktigt hur jag ska börja. Men ska fixa lite mer på desigen så den blir bra. Så hoppas ni kommer läsa min blogg så hörs vi snart igen!