Du Är På Repeat I Mitt Huvud


Barnis

Igår var jag barnis, eller barnvakt åt Elvira. Vi hade jätteroligt och vi drog till min farmor där pappa var och hade det mysigt. Senare på kvällen drog vi hem igen och då kom Marcus och bror över för sällskap och vi var vakna till 04 ungefär haha. Lite halv random dag men det var roligt!


Påsklov!!

Nu är det äntligen påsklov mina fina! Gud vad skönt. Jag har haft 3 prov nu idag så det känns jätte skönt att denna dag är över. Nu kommer jag inte se skolan på två veckor eftersom vi har prao veckan efter. Puss och kram och glad påsk!


O.o


kolla walking dead nu

Nu ska jag sätta mig och kolla på det efterlängtade Walking dead avsnittet! Älskar verkligen den serien. Eller jag älskar alla slagts serier, typ haha. Är beroende i serier. Anyway nu denna vecka går vi bara till torsdag sedan är det ju långfredagen och sedan påsklov! Alltså fatta vad skön, amaaajgard vad jag längat. Detta lov kommer bli grymt. Ska förmodligen träffa Ida i helgen (gammal barndomsvän) och fråga Linnea om hon vill sova hos mig på torsdag. Så har fullt upp kan man säga.. Och plugga på so provet måste jag göra också haha. Ses när jag har tid!

Men hej finväder!


utvecklingssamtal

Alltså shieeet vad det snöar ute! Jag som ville ha vår.. Jag beställde hem lite saker från Lager 157 igår, en vårjacka men den kommer det väl dörja ett tag innan man kan börja använda den. Hade iallafall utvecklingssamtal nyss och det gick faktiskt ganska bra! Är helt ok nöjd med mina omdömen. Som då också är som "betyget". Men ska jobba mig uppe ännu bättre i vissa ämnen! 

jag varje dag..


♩ ♪ ♫ ♬

 
ber så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga bloggning. men det är sååå mycket i skolan nu vi ska hinna klart med innan påsklovet. hade 2 prov idag och ett imorgon. förhoppningsvis har jag mera tid i helgen. nu ska jag snart iväg och shoppa i valbo! beställde även hem en klänning från nelly.com häromdan som jag tänkte ha på skolavslutningen. kan visa er allt sen :)

grattis pappa!

 
idag fyller min älskade pappa 42 år! grattis, grattis och grattis till dig pappa! ♥

Mξη HαιιÅ GαMMια MIΠΠËΠ

 

Kusin

 
Min kusin Malte som är hur liten och söt som helst. Han är född i December så han är inte så gammal. Men han är jättesöt och go. Min moster som bor i Uppsala kom och hälsade på men han. Verkligen jättesöt hihi.

De senaste dagarna

Vi hade studiedag igår och jag gjorde inte så mycket. Det var vara skönt att vara ledig. Men kvällen/natten till tisdag så kom Linnea och Marcus hem hit till mig och hade det chill. Även några av Simons vänner var här. Fritidsgård nästa haha.
Idag var det dax för skola igen och jag har knappt sovit så mycket inatt så jag är helt död. Vi hade även kondition på idrotten. Helt död med träningsvärk. Förlåt för dålig bloggning men ska bli bättre! Puss.


alltså drog..

drogar denna låt hela tiden.. gud vad bra han är. robin. ♥

GRATTIS ROBIN

 
GRATTIS ROBIN TILL VINSTEN I MELODIFESTIVALEN 2013! Jag själv hejade på han, Ulrik och Anton. Men jag är grymt nöjd med att Robin vann för han var ju trots allt inte så tokig. Låten var ju bra. Men grattis ännu en gång och hoppas det går bra i eurovision. ♥

Älskade fredag igen

Fredagar måste ju vara Guds present till människorna? Haha men fredagar är bara föööör sköna. Love them all! Idag hade vi även engelska prov.. Gick väl sådär. Fik verkligen hjärnsläpp. Alltså alltid. Iallafall ska jag och Linnea gå till min syrra och vara där och vara barnvakt åt Elvira. Bye!


orka prao igen

 
Bjuder lite gamla bilder ifrån Dalarna. Ska dit igen på påsklovet som är nu i sluet av denna månad. Taggad! Haha egentligen inte, det finns inte så mycket att vara "taggad" till. 
Jag kom hem för ca 1,5 timme sen. Jag har gått på stan heeela eftermiddagen/kvällen och letat efter en prao plats till mig, Linda och Rebecka. Det gick väl sådär.. Nä, det gick sämst. Vi gick in i verkligen ALLA butiker men nej, ingen kunde. Alla hade sina anledningar. Mina ben gör ganska ont just nu plus att jag är trött. Kul att vi ska lämna in lappen på fredag haha good luck till oss..

dödstrött

hahah en gammal bild på mig och ailine när hon syr sina byxor som gick sönder i skolan..
 
Tisdagar är verkligen hur sega och långa som möjligt. Och ännu segare om man är dödstrött som mig. Men då vill ailine att jag ska åka buss med henne till andersberg och träffa nån kille men helt ärligt - jag är död. Skolan tar kål på en haha orkar knappt göra något. Men snart fredag igen så ska väl inte klaga antar jag.

time to sleep

 
 
nu ska jag gå och lägga mig. är helt död efter första dagen i skolan. kan bero på att jag knappt sov något i naltt heller. tappade även bort min skåpnyckel nu såhär första dagen haha. jävla loser. men nu ska jag sova ochförhoppningsvis är jag lite piggare imorgon. fast dock slutar jag assent. men om jag orkar så bloggar jag imorgon. puss!

Shortest horror story: Tomorrow is Monday.

 
Imorgon börjar skolan igen då. Alltså jag vet inte vad jag ska tycka om skolan, ibland gillar jag den och ibland inte. Vi får se vad jag tycker imorgon bitti. Förmodligen - fuck this. Men det är ju tidig påsk i år så vi får väl påskolv i slutet av den här månaden. Då ska jag kanske till Dalarna och träffa Fanny! En gammal vän som jag inte har träffat på länge. Gaah, ge mig sommarlov istället. 

DAG 6 - Det här språket vill jag tala flytande

 Jag vill tala engelska flytande! Älskar verkligen språket och det är väldigt bra att kunna. Jag önskar faktiskt ibland 
att jag var född i USA och kunde prata engelska flytande och samtidigt kunna svenska. Haha, men jag pratar typ svengelska hela tiden. Dålig vana i guess. Men absolut jag vill verkligen kunna flytande engelska. Älskar engelska och USA. Ja, jag vet att USA inte är det enda landet som talar engelska men jag gillar USA bäst så det är därför haha..
 

just another teenage dirtbag baby


Snykka

Inatt runt 03 kom Marcus hem till mig och berättade lite saker. Haha kaos. Så snackade vi as mycket och så va han hos mig till runt 05 och jag, min bror och han tog skit många fula ego bilder som vi skrattade åt. Jag var dödstrött haha.

 


DAG 5 - Något jag vill ha

 
SOMMAR!! Jag är desperat ute efter sommar. Jag trivs som allra bäst på sommaren. Bästa på hela året. Man kan göra så mycket mer på sommaren och det är bara underbart. Vet att jag tjatar om sommaren hela tiden men kan inte sluta haha. Hoppas denna sommar blir bra och att det är fint väder varje dag.

SAAAAANT!

 
HAHAAHH.. Alltså fatta vad sant dethär är eller?! Jag dör hahah. 

DAG 4 - En låt med många minnen

 
Hahah, alltså fulaste låten men ändå. Jag och mina vänner som jag var väldigt mycket med då lyssnade på den här låten väldigt mycket och har ingen aning varför. Men vi älskade början på den och jag gör det än idag. Och detta var för ungefär 3 år sedan. 

1 mars

Igår var jag med Linnea och vi gick mest och pratade om olika saker. Skrattade asmycket när i tänkte tillbaka vad vi gjorde i somras. Några saker som vi inte är så stolta över men det går fortfarande att skratta åt det haha. Hoppas verkligen denna sommar blir grym! Idag tror jag inte att jag ska göra så mycket. Kolla på nya vampire diaries. Det är sååå spännande just nu! Jag dör. Nu dom senaste dagarna så har det hänt lite mellan mina vänner och det är så grymt roligt haha alltså jag orkar inte med mig själv eller dom. Inget allvarligt eller så bara så ni vet.. Btw, det går mot vären! wiho mars nu kör vi.
Sååå sjukt gamla bilder haha!