random bilder

eh jaa.. vad säger man?
 
Först och främst.. FAN VAD MYCKET SNÖ DET HAR KOMMIT I GÄVLE!? Och andra.. Hej. Ja, bloggandet går sådär men har redan skrivit varför. Nu till snön, det har alltså snöat typ 4 dm dom här senaste dygnen. Skiiit mycket snö ute. Jag har varit med Linnea nu under kvällen, typ haft astråkigt men vi fick nån sjuk idée att gå ut och kasta oss i snön. Som sagt som gjort. Vi filmade tilloch med det. Så ni kanske får en video på det. 

Hörs när jag har tid

Inte lite jag saknar sommaren eller..
 
Usch, snöar ute! Verkligen inte kul. Okej, det är kanske lite mysigt men ändå, kallt, blött, slaskigt och det förstör mitt hår + smink. Haha, så snön är väl lite både och. Har sjukt mycket i skolan. Typ minst 2 prov varje vecka och käxor på det gör att det inte finns så mycket tid till just bloggen osv.. Och sen när man kommer hem från skolan är man ju heeelt slaktad och orkar inte göra nåt alls typ haha. 
Puss på er hörs när jag får tid!

TRRÖÖTT

Nu sitter jag här framför datorn och tänkte slänga in ett inlägg. Har varit och färgat mitt hår hos syrran, sovit mest hela dagen och försökt fixa ut några vänner men det hände lite saker så det gick inte men nästa helg! Ha tvättat bort allt smink och funderar starkt på att gå och lägga mig. Är så jävla trött, dåligt humör har jag också..
 
 

photos by me

 
Dessa foton har jag tagit, allihopa. Haha, men jag är väldigt nöjd med dom. Nästan mina bästa bilder. Dock har jag inte rört kameran på länge. Men ska nog ta tag i det ihelgen. Så håll ut! Hoppas ni gillade bilderna..

Kom helg kom

 
Dåligt jag längar till helgen då?! Åh, chill med vänner på fredag, längtar så mycket. Kom hem från stan för en stund sedan. Köpte lite grejer. Men ska köpa hårfärg imorgon. Dom hade inte på ica, fuck them. Men ja, håller på att plugga no nu. Verkligen hur mycket som helst att kunna. Svårt är det också. Blä, kan helgen komma nu eller?..

Mörkt ute

Har precis slutat skolan och kommit hem. Så jäkla mörkt ute! Mörkt när jag går till skolan och mörkt när jag går hem. Det är ju hemskt ju. Ska sätta mig och glo på tv sen plugga engelska. Imorgon måste jag till stan och shoppa!


ny skolblogg

tja.
 
denna söndag suger ju ganska rejält. har inget att göra, men det brukar ju vara så på söndagar. iallafall så är det skola imorgon. faktikst så börjar skolan bli rolig nu haha. vet inte varför men man har liksom nåt att göra på dagarna och man sover inte bort halva dagen som jag alltid gör. snart är det jullov också! längtar så jävla stort alltså! såå skönt. ja, men jag hoppas ni fr en bra vecka och om ni vill så kan ni kolla in min andra "skolblogg", http://mmelindaeriksson.blogg.se/

nice

 
 
Igår var verkligen hur roligt kväll/natt som helst! Gick hem till en kompis och vi spela, snacka, lyssna på musik och rökte vattenpipa (AHAHAH badass) så ja yolo, grymt. Ikväll blir det chill med skype. Hörs vänner

filmkväll

tjabba.
idag är den äntligen fucking fredag! fattar ni hur skönt det är eller. haha nej men fredagar är ju bara för bästa. idag i skolan var faktiskt skit rolig, kan bero på att jag och hela min klass knappt jobbade nåt dom sista lektionerna vi hade. vi hade vikarie haha, tycker synd om han. så det vart en chill eftermiddag. senare ska jag och linnea dra i väg till en kompis för filmkväll. kommer nog bli roligt. nu ska jag kolla på vampire diaries så hörs vi senare! PUUSSSS..
 

HAHAHAHAHAHHAHAAHHAHA

 
 

School project

Hejsan på er!
Idag på svenska lektionen skulle vi börja blogga. Ja, jag vet att jag redan har denna men jag vill liksom inte ha den här bloggen och visa för lärarna osv. Man lägger ju upp oseriösa grejer ibland.. haha.. Så jag gjorde en ny, men dock vet jag inte om jag ska ha den lösenordskyddad, det är ju bara till skolan trots allt. Men det får vara så nu tills jag har bestämt mig! Imorgon fredag.. YEEES! Som jag har längtat. Hörs morgon puddingar.
 

Jag lever!

Hej!
Ja jag lever! Och min förkylning har lagt sig nu. Vilket är bra. Så imorgon ska jag till skolan. Ganska segt ändå. Men sånt är livet antar jag. Sen har jag även utvecklingssamtal på tisdag. fml..
bjuder själklart med en fjorrebild hahaha..

Det här gjorde min kväll


sjuk på en fredag är inte ok!

Jaa.. Vart ska man börja? Medans ni är ute och festar och umgås med era vänner så sitter jag inne och knaprar Iprem. Förkyld ja, så var det. Åh, såå himla jobbigt! Var hemma från skolan idag för jag var helt död imorse (är fortfarande) men imorgon ska jag fan tvinga mig själv upp och gå ut. Nej nu ska jag gå och fortsätta tycka synd om mig själv "snyft*..
 

Mini-bloggapuse tills helgen

Åh jag tror jag håller på att bli förskyld! Igen.. Blä usch. Verkligen det värsta som finns och är man borta från skolan så missar ju man ju allt och blablabla. Inte bra helt enkelt. Och jag tror det blir en liiiten bloggpause tills helgen eller nåt för ja, föskylingen, skolan och läxor. Ska kunna 20 grundämnens namn typ tills imorgon. Skit tråkigt. Sen ska vi till nån tråkig teater på eftermiddagen. Vilket är bra för man missar ju lektioner men endå liksom. Ja, men vi hörs till helgen.. om den nu kommer. Känns så segt allt..
 

Vart tog lovet vägen?

Vart tog det underbara sköna lovet vägen? Okej, jag visste att det skulle gå fort.. men så här fort?! Blä, usch. Är redan skoltrött. Men jag har räknat ut att det är bara ca 6 veckor kvar till jullovet. Och fatta? Jullov? Det är ju det näst bästa lovet (sommarlovet är bäst) som finns. Längtar redan till julen, julklappar, pynta, jullpynta i skolan sista dagen och julmaten. Gah kom hit med julen nu!

Låt bilden tala

Idag är jag äckligt jävla trött! Ja, jag vet skrev det igår också. Gick och la mig runt 21 för jag "trodde" jag var trött. Sov bara 2 timmar sen vakna jag och kunde fan inte somna om! Vart sjukt pigg. Skitjobbigt. Försökte somna om men det gick ärligt inte. Så runt 04 på morgonen somna jag 
 

Die monday die

Var uppe och skypade till ja.. runt 03:20 sådär på morgonen. Så jag är äckligt trött idag. Sov bara till 12 haha. Ja, och imorgon är det måndag igen! Usch vill verkligen inte ha skola för det är så grymt trökigt och man måste gå upp tidigt och blablabla. Nej, nu ska jag bara lyssna på musik och vänta på att solsidan ska börja. Söndagarnas höjdpunkt!

Skypar

Hejsan mina små vänner! Haha eller nej vet inte hur jag ska börja haha. Men jag sitter just nu och skypar. Ganska tråkigt men ändå liksom. Väntar på att Linnea ska joina samtalet bara. Men ni får ha en bra kväll liksom så hörs vi. :)


S M I L E

 
Igår var jag äckligt trött. Kunde knappt hålla ögonen öppa och var tvungen att dricka cola för att hålla mig vaken, haha! Jaja, idag ska jag nog vara med linnea och frida. Vi får se vad vi hittar på. Och jag kan inte knäppa några bilder för jag glömde kameran hos min mamma och dom håller på att rusta där osv.. Så ja ni får ha det så bra!