prao - dag 1

jani.. denna dag har man ju lyckats med det mesta. först var ju man astrött imoese när man vakna efet lov, sen gick jag till linda och sedan gick vi till bussen. bussen var försenad som vanligt. fick stå där och vänta länge innan den kom. när den väl kom så var det smällfullt med folk så man fick stå och trängas med 347 pers typ. vi började få smått panik för om vi skulle hinna till våran nästa buss som bara går två gånger, 20 i eller tio i. vi skulle ta 20 i för 10 i vet vi inte riktigt om vi skulle hinna..
vi tog oss till stan, klockan var då strax 20 över och vi såg bussen komma och vi sprang som dårar för att hinna med den, men nej. såklart åker den iväg för oss och vi står där som idioter och dampar. men vi bestämmer oss för att gå till fots (i snöstorm + kallt som f*n).
vi går, tar fram" kartor" i mobilen. följer efter den, lyckas gå fel ett antal gånger.. vi kom till öster och där såg vi elian och han trodde vi var redtards som gick men karta i öster haha. men till sist kom vi till den delan av stan som det låg! fortfarande visste vi inte riktigt hur/vart byggnaden låg. tog ett tag innan vi hittade det också. men till sist så såg vi att det stog "landberg's" och där praoar vi! cp dag men det var roligt. hoppas ni orkade läsa haha tyckte bara det var en rolig dag så ville dela med mig den till er! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback